Vacature Meewerkend Voorman Groen

Meewerkend Voorman Groen in Nijmegen

Als meewerkend voorman ben jij iemand die goed leiding kan geven. Samen met je team werk je aan een gezamenlijk doel, namelijk het schoonhouden van Nijmegen-en omgeving. Het is een voltijd functie van 40 uur per week. Jij stuurt als meewerkend voorman groenvoorziening een team aan van 10 tot 15 medewerkers. Daarnaast houd jij je bezig met de administratie. Hierbij kan je denken aan de urenregistratie van de medewerkers, ziekte- en verlof meldingen verwerken en het bestellen van benodigde materialen. Naast de leidinggevende taken, draai jij zelf ook mee met het team. De werkzaamheden hiervan zijn onder andere snoeien, harken en schoffelen. Hiervoor moet je dus ook fysiek fit zijn om deze taken uit te voeren. Jij bent iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt!Functie:Meewerkend Voorman Groen, Assistent hovenier
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3120 – 3120
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Meewerkend Voorman Groen Olympia 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures