Mee werken aan Nijmegenleeft.nl?

Vind jij het leuk om in jouw vrije tijd mee te schrijven aan het online platform voor mensen in de gemeenten Nijmegen en omgeving?

Is jou hobby het maken van mooie foto’s? Vind je het leuk om creatief mee te denken aan een online platform welke maandelijks meer dan 60.000 keer wordt bezocht? Vind jij het leuk om de actualiteit te belichten en artikelen inclusief foto’s op de website plaatsen?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Je kunt je aanmelden via info@24webvertising.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Verenigingen

Vindt u het als vereniging belangrijk om ook de mensen uit de gemeente Nijmegen en omgeving op de hoogte te brengen van de prestaties binnen uw vereniging? Vind u het leuk om eens te laten zien waar de vereniging zich voor inzet en allemaal mee bezig is? Dan nodigen wij u graag uit om berichten in te sturen voor www.nijmegenleeft.nl

Naast dat het leuk is de mensen uit de gemeente Nijmegen en omgeving eens te laten zien wat er binnen uw verenging wekelijks gebeurt, is het voor verenigingen steeds moeilijker om in de publiciteit te komen. Wij bieden verenigingen de mogelijkheid om gratis artikelen in te sturen die we na ontvangst zullen controleren en online zullen plaatsen.

De redactie kan aangeleverd worden via info@24webvertising.nl

Bedrijven

Online nieuws websites nemen een steeds grotere vlucht en zijn zo langzamerhand onmisbaar in een goede marketingmix voor uw bedrijf. Consumenten en bedrijven willen dagelijks weten wat er in hun regio gebeurt.

Berichten die u wilt delen met consumenten en bedrijven uit uw regio worden tegenwoordig niet alleen maar meer opgepikt door deze alleen in de krant te plaatsen of bijvoorbeeld allen op uw eigen website. Mensen hebben tegenwoordig allemaal de mogelijkheid om van uit waar dan ook, en wanneer zij dat willen het nieuws uit hun regio te vergaren.

Opent u met uw bedrijf nieuw in de gemeente Nijmegen en omgeving? Heeft u de mensen in de omgeving iets te melden waarvan zij zeker op de hoogte moeten zijn? Laat het ons weten.

Uw ingestuurde bericht wordt gecontroleerd en na controle door onze redactie online geplaatst. Uw berichten kunt u sturen naar: info@24webvertising.nl