Vacature Medewerker Servicebalie

Medewerker Servicebalie in Nijmegen

Solliciteren voor "Medewerker Servicebalie"

Medewerker Servicebalie

Wij doen wat we zeggen. Geen excuus. Doe jij altijd wat je zegt? Lever jij de beste service? Dan hebben we jou nodig!

Wij houden ons aan onze beloftes en komen afspraken na. Als Medewerker Servicebalie bij HORNBACH lever jij daar een belangrijke bijdrage aan. Bij de servicebalie komen veel processen uit de winkel samen en dat maakt het een afwisselende en belangrijke functie. Hebben we beloofd dat een webshopbestelling binnen 48 uur in de winkel kan worden opgehaald? Jij regelt het. Hebben we de afspraak gemaakt dat wij de nieuwe keuken van de klant komen plaatsen? Jij regelt het. En de klant die met een vraag aan de servicebalie komt? Jij regelt het. Want jij bent niet gek te krijgen. Jij stroopt je mouwen op en klaart die klus!

Jij staat alle klanten van HORNBACH vriendelijk te woord, door geen enkele vraag ben jij te verrassen. Overal weet jij een antwoord op en heb je een oplossing voor. Staat een montagepartner voor een dichte deur bij de klant? Past de nieuwe vaatwasser niet door de voordeur? Jouw creativiteit in het oplossen van onverwachte situaties kent geen grenzen. Je communiceert veel met zowel klanten als leveranciers. Met interne collega's in de winkel, van het hoofdkantoor en van ons Klanten Service Centrum. Het overzicht kunnen bewaren in een hectische omgeving en stressbestendigheid is dus nodig in de functie van Medewerker Servicebalie!

Daarnaast heb je verschillende administratieve taken. Je zorgt dat er binnen de HORNBACH vestiging voldoende voorraad van bijvoorbeeld werkkleding en werkschoenen en koffie en thee voor de kantine aanwezig is. Je houdt bij welke vragen per mail beantwoord zijn en welke nog wachten op terugkoppeling. En ook bewaak je dat webshopbestellingen tijdig door klanten worden opgehaald in de winkel. Dankzij jou is er overzicht en wordt niets en niemand vergeten.

Wat we jou te bieden hebben:

 • Een passend salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een contract voor een vast aantal uren per week, voor de duur van 8 maanden met de intentie dit te verlengen naar een vast dienstverband;
 • Resultaat(afhankelijke) bonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
 • Reiskostenvergoeding: reis je met het openbaar vervoer (2e klasse), dan wordt dit volledig vergoed. Reis je met de auto, dan krijg je een vergoeding van €0,21 cent per kilometer met een maximum vergoeding van €8,40 netto per dag (wanneer je enkele reis minimaal 10 kilometer is);
 • Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Pensioenregeling; je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken maar we hebben het wel alvast geregeld!;;
 • Een vers bereide (door de baas betaalde) maaltijd indien je van 's middags tot sluitingstijd werkt;
 • En vooral; een plek binnen een groeiende familie van doeners!

Wat jij ons te bieden hebt:

 • Werkervaring in een soortgelijke functie als die van Medewerker Servicebalie, Informatiebalie of Receptionist(e);
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de retail, ervaring in DHZ in een pré;
 • Ervaring met administratieve taken;
 • De bereidheid om alles, maar dan ook alles over de winkel te leren;
 • Stressbestendigheid, servicegerichtheid en nauwkeurigheid;
 • Energie: de avonden en weekenden zijn onze drukste (en dus leukste!)) uren en jij wil erbij zijn! (niet elke avond natuurlijk, dat snappen we).

Nummer: 1242

Locatie: Wendelring, 3, 6515 AN, Nijmegen

Dienstverband: Bepaalde tijd (8 maanden) met uitzicht op vast

Uren per week: 32 uur, 38 uurFunctie:medewerker servicebalie
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Servicebalie Hornbach 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures