Vacature Medewerker Klantenservice Verzekeringen

Medewerker Klantenservice Verzekeringen in Nijmegen

Wil jij jezelf verzekeren van een baan met doorgroeimogelijkheden? En wil jij je eigen werktijden kunnen indelen? Solliciteer dan nu op de vacature van Medewerker Klantenservice Verzekeringen (16-36 uur)!

Als Medewerker Klantenservice Verzekeringen ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het behalen van KPI's. Dit doe je met name door telefonisch klantcontact waarbij klanten bellen om hun particuliere (auto)verzekering af te sluiten. In deze functie heb je naast contact met jouw collega's van de afdeling Service & Acceptatie ook contact met externe partijen en collega's van diverse afdelingen binnen het bedrijf. 


Met het team heb je als doel om de particuliere verzekerden zo optimaal mogelijk te bedienen. Daarnaast omvat de functie taken zoals het verwerken van de werkvoorraad (administratie) en het proactief meedenken over mogelijke verbeteringen. Het team bestaat momenteel uit 40 (zeer) diverse medewerkers, uiteenlopend van jonge studenten tot medewerkers die richting pensioenleeftijd gaan. Het team wordt gekenmerkt door een informele werksfeer, hard werken, kritisch meedenken met elkaar en gezelligheid.


Om de klanten te mogen voorzien van advies zijn de diploma's WFT Basis en Schade Particulier vereist. Ben jij nog niet in het bezit hiervan? Geen probleem, de werkzaamheden worden voorafgaand afgestemd en jij krijgt de mogelijkheid om via onze opdrachtgever de diploma's te behalen. Veel collega's hebben hetzelfde pad bewandeld!Functie:Medewerker Klantenservice Verzekeringen
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker Klantenservice Verzekeringen Werkwijzer 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures