Vacature Medewerker Communicatie

Medewerker Communicatie in Nijmegen

Medewerker Communicatie

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel en ons team versterken? Meld je dan aan als Medewerker Communicatie bij de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe (2-4 uur per week).

Dit ga je doen

Als medewerker Communicatie ben je verantwoordelijk voor de contentcreatie en websitebeheer van de Voedselbank. Daarbij speel je een belangrijke rol bij het vergroten van de zichtbaarheid en impact van onze Voedselbank. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en beheren van boeiende en informatieve content voor verschillende communicatiekanalen, evenals het onderhouden en updaten van onze website. Je werkt nauw samen met het communicatieteam om onze missie effectief te communiceren en een positieve betrokkenheid van ons publiek (pers, klanten, donateurs etc.) te bevorderen.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Daarnaast beschik je over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en vind je het leuk deel uit te maken van een enthousiast team van vrijwilligers.

  • Affiniteit met communicatie, marketing, journalistiek of een gerelateerd vakgebied.
  • Uitstekende schrijf- en taalvaardigheden in het Nederlands.
  • Ervaring met teksten schrijven voor websites, sociale media of andere communicatiekanalen is van belang.
  • Basiskennis van websitebeheer en het vermogen om te werken met contentmanagementsystemen (CMS). Wij werken zelf namelijk met WordPress.
  • Creatief denkvermogen en het vermogen om informatie om te zetten in boeiende en toegankelijke content voor al onze lezers.
  • Je vindt het leuk om ons te ondersteunen met creatieve ideeën.

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor deze vrijwilligersfunctie door een motivatiemail te sturen naar: . Er wordt dan binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen.

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen


Bank: NL61RABO

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144
B 6534 AR Nijmegen


Functie:medewerker communicatie
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker Communicatie Stichting Voedselbank Nijmegen 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures