Vacature Master Studenten

Master Studenten in Nijmegen

Stages

Stichting RAVON voert onderzoek uit naar amfibieën, reptielen en vissen. In ons onderzoeksprogramma staan de onderstaande thema's centraal, klik op het thema waarin je geïnteresseerd bent om te zien of wij hiervoor een stage/afstudeermogelijkheden hebben. Wij bieden stageplekken voor zowel MBO, HBO als Master studenten.

Heb je interesse in één van de stageonderwerpen? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon die bij het stageonderwerp vermeld staat.


Tijdens deze stage bevis je wateren in zowel afgelegen natuurterreinen als het stedelijk gebied op zoek naar doelsoorten zoals o.a. grote modderkruiper, bittervoorn en beekprik. Inventarisaties worden hoofdzakelijk uitgevoerd met het schepnet en sporadisch gebeurt dit met een zegen. Voor enkele soorten ga je 's nachts op pad met een zaklamp.

Een groot deel van deze stageopdracht bestaat uit zelfstandig veldwerk dat jij samen met een andere student uitvoert. Aanvullend op het veldwerk wordt er in overleg met jou een onderzoeksvraag opgesteld die jij tijdens je stage gaat beantwoorden.

Niveau: MBO/HBO
Periode: Juli t/m december 2024. Verder af te stemmen op de gewenste periode vanuit de opleiding.
) : en Mark Groen. Vragen en aanmelden kan via
Locatie: Heel Nederland, uitgezonderd de provincie Limburg.


Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt.Functie:master studenten
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Master Studenten RAVON 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures