Vacature Master Studenten

Master Studenten in Nijmegen

Stages

Stichting RAVON voert onderzoek uit naar amfibieën, reptielen en vissen. In ons onderzoeksprogramma staan de onderstaande thema's centraal, klik op het thema waarin je geïnteresseerd bent om te zien of wij hiervoor een stage/afstudeermogelijkheden hebben. Wij bieden stageplekken voor zowel MBO, HBO als Master studenten.

Heb je interesse in één van de stageonderwerpen? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon die bij het stageonderwerp vermeld staat.


Glasaalonderzoek Zeeland & Zuid-Holland

Datum & tijd: 1-2-2024 - 30-6-2024

In het voorjaar van 2024 gaat RAVON opnieuw aan de slag met verschillende glasaalonderzoeken in o.a. Zeeland en Zuid-Holland. Een belangrijk onderdeel van het glasaalonderzoek is de kruisnetmonitoring en het testen van de werking van vispassages bij gemalen/spuisluizen met merk-terugvangstonderzoek.

Wat ga je doen?
Je gaat enkele avonden per week op pad om na zonsondergang te vissen met een kruisnet. Hierbij tel en noteer je alle jonge palingen, driedoornige stekelbaarzen en andere vissoorten die je vangt. Om de veiligheid te waarborgen tijdens het vissen langs de waterkant werk je als koppel. In het vroege voorjaar is het weer soms bar en boos, maar gelukkig staat daar veel gezelligheid en spanning over het aantal glasalen in het net tegenover. Gaandeweg leer je alle vissen die je vangt te herkennen, waardoor je veel soortenkennis opdoet. Ook ga je helpen bij andere onderzoeken, zoals de Passagecheck, waar je o.a. gaat vissen in teams van vrijwilligers en andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een eigen onderzoeksvraag.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die:
- Flexibel inzetbaar en enkele avonden per week beschikbaar zijn
- Zelfstandig en in teams kunnen werken
- Actief communiceren met andere studenten, collega's en vrijwilligers en een open houding hebben
- Flexibel zijn en in staat om te improviseren tijdens veldwerk
- Bij voorkeur een rijbewijs hebben

NIVEAU: MBO
PERIODE: februari tot en met juni 2024, met het zwaartepunt in april (de piek van de glasaalintrek).

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt.Functie:master studenten
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Master Studenten RAVON 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures