Vacature Marketing- en communicatiespecialist

Marketing- en communicatiespecialist in Nijmegen

Bij deze opdrachtgever draait het om het bedenken en ontwikkelen van impactvolle content, evenals het bieden van advies op het gebied van communicatie. Als marketing- en communicatiespecialist vervul je een veelzijdige rol, zowel operationeel als tactisch. Tijdens gesprekken over strategische doelen sluiten zij graag bij jou aan, omdat jij de corporate visie van deze organisatie zowel intern als extern vertaalt. Naast strategisch denken, ben je ook hands-on bezig, met een sterke focus op taal als tekstschrijver.

In het marketing- en communicatieteam werk je samen met een collega en zijn jullie verantwoordelijk voor het bewaken van het merk van deze partij. Dit betekent onderhoud van de corporate website, werken bij-website en diverse social mediakanalen. De nadruk ligt op het delen van expertise in duurzame dakvernieuwing, waarbij klantcommunicatie en employer branding samenkomen. Je speelt een grote rol in interne communicatie, zoals het schrijven van nieuwsbrieven, organiseren van teambuildingsdagen en interviewen van collega's voor de blogreeks.

Als hands-on marketing- en communicatiespecialist is jouw takenpakket gevarieerd. Je beheert externe communicatiekanalen, voert projectmanagement uit voor samenwerkingen, ontwikkelt offline- en online content, optimaliseert interne communicatie en bindt bestaande medewerkers aan dit bedrijf. Je werkt aan communicatieplannen en artikelen om woningcorporaties als ideale klanten aan te trekken. Daarnaast ondersteun je bij het schrijven van bewonersbrieven om bewoners en omwonenden op de hoogte te houden van projecten.

Zie jij je al helemaal werken in deze functie? Twijfel niet en reageer!Functie:Communicatie, Marketing
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Marketing- en communicatiespecialist Eminent Groep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures