Vacature Manager Planning

Manager Planning in Nijmegen

Sint Maartenskliniek

Manager Planning, Control & Analyse

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek op zoek naar een:


Manager Planning, Control & Analyse

Financiën & Control


36 uur per week


Ben jij die manager die enerzijds het team van controllers laat excelleren en die anderzijds de concern control rol vorm geeft? Heb jij een innerlijke drive om vanuit jouw functie een bijdrage te leveren aan een toekomst bestendig ziekenhuis? Heb je een visie op control en BI en kan je je ook nog eens goed uitdrukken op papier? Dan zoeken we jou!

De Sint Maartenskliniek


De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

Je gaat werken bij de stafafdeling Finance & Control die de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek ondersteunt met analyses, informatievoorziening en advies op financieel en zorg-administratief gebied. Onze informele eenheid bestaat uit vier teams; Planning Control & Analyse, Financiële administratie, Zorgcontrol en Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC), waar in totaal 40 medewerkers werkzaam zijn


Planning & Control is verantwoordelijk voor de planning & control cyclus binnen de Sint Maartenskliniek (je kunt hierbij denken aan het rapportageproces en begrotingsproces) en ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek met analyses, advies, rapportages en specifieke projecten. Business Intelligence geeft belangrijke informatie en inzichten voor het sturen van en op de organisatie. Met data-gedreven werken als een strategisch thema staat het hoog op de agenda. Hierin is de verbreding met klinische informatie actueel.


Jouw functie

In deze functie verbind je de zorg met financiën; je voert de regie op de planning & control cyclus op concernniveau, je vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar beleid en geeft leiding aan de vijf controllers en vijf business intelligence adviseurs. Natuurlijk lever je ook een innovatieve bijdrage aan een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, met in het verlengde daarvan een verdere professionalisering van de planning & control cyclus en het team.


Naast manager ben je ook 'meewerkend voorman': je stelt het kader, de concern begroting en rapportages op. Je adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en het management bij het opstellen van de begrotingen, jaarplannen en periodieke managementinformatie. Je bewaakt de begrotingen en budgetten, beoordeelt de financiële prestaties en doet voorstellen om deze te verbeteren. Je verricht onderzoek en beoordeelt financiële vraagstukken door het opstellen van business cases, analyseert consequenties en adviseert de Raad van Bestuur en het management over kansen, risico's en oplossingsrichtingen.


Vereisten

Wat neem je mee?

Je beschikt over een afgeronde academische opleiding bedrijfseconomie of bedrijfskunde, bij voorkeur aangevuld met RC. Daarnaast heb je aantoonbare managementervaring en expertise opgedaan, bij voorkeur in een vergelijkbare functie in een ziekenhuis. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, kunt op diverse niveaus acteren en omgaan met diverse belangen. Je hanteert een coachende en resultaatgerichte stijl van leidinggeven. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Met je deskundigheid en stevige persoonlijkheid straal je vertrouwen uit en word je gezien als een serieuze gesprekspartner. Je bent in staat een juiste balans aan te brengen tussen zakelijkheid en klantgerichtheid, waardoor je resultaten weet te behalen. Daarnaast beschik je over een scherp analytisch vermogen: hiermee weet je cijfers om te zetten tot inzichten Ook kun je goed uitdrukken op schrift.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen
de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot een vast dienstverband, met een salaris van minimaal € 5.093,- en maximaal € 7.531,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 70 CAO ziekenhuizen; per 1 juni 2024 wordt het salaris met 4,4% tot 5% verhoogd, afhankelijk van de inschaling in FWG 70). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen! Ontdek in onze video's (link) waarom je toekomstige collega's hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!


Nijmegen

Finance & Control

Staf

Solliciteren

Functie:manager planning
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5093 – 7531
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Manager Planning Sint Maartenskliniek 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures