Vacature Manager

Manager in Oosterhout Gld

Manager Workplace Management Logistics Bewijs dat zelfs 'beste' elke dag 'beter' kan!

Opleidingsniveau

Direct naar:

Hoe maak jij onze klanten blij?

Met een kleine omweg, want in eerste instantie maak je vooral bol.com collega's blij. Hoe beter je daarin slaagt, hoe enthousiaster zij zich inspannen om inspirerende prestaties voor klanten en partners neer te zetten. Dat doe je niet solo, want je bent (welkom!)) lid van het Real Estate & Workplace Management (RE-WM) team, een onderdeel van People&. Samen creëren van de Best Place to Work en bewijzen we elke dag opnieuw dat best altijd better kan!

Wat je doet als Manager Workplace Management Logistics?

In deze rol zet je, samen met drie door jou gecoachte Workplace Managers, de facilitaire toon voor onze logistieke locaties. Daarbij zoom je specifiek in op de fysieke situatie, waarbij je alles op alles zet om een werkomgeving te creëren die mensen uitdaagt om alles uit zichzelf én elkaar te halen. Een uitdagende missie, want onze logistieke operatie is complex én omvangrijk: in totaal gaat het om facilitaire en gebouw gebonden installaties met een vloeroppervlak van ongeveer 400.000 m 2 , verdeeld over meerdere warehouses. Die allemaal vergaand zijn gemechaniseerd, en waar continu wordt gezocht naar de perfecte balans tussen duurzaamheid en efficiency.

 • - Solist Jouw ideale team bestaat uit een x-aantal klonen van jezelf.
 • - Gelijkmatig graag Je ziet op tegen de hectiek die deze rol - denk aan eindejaarpieken - met zich meebrengt.
 • - Zelfdeler Je bent er niet van overtuigd dat het uitwisselen van ervaringen de operatie snel verder brengt. Je interne harde schijf is waar je alles veilig opslaat.
 • + Engagerend leider Je hebt bewezen dat je een engagerend en inspirerend leider bent die mensen naar een gemeenschappelijk doel kan laten toewerken. Je gelooft in het stimuleren van autonomie en openheid. 5+ jaar relevante ervaring is een must.
 • + Facilitair fijnproever Je kent het klappen van de facility zweep, en weet hoe je externe partners bij de activiteiten betrekt.
 • + Stippenzetter Je kunt strategische stippen zetten en daar samenhangend naartoe werken. Niet alleen als het over bedrijfsambities gaat, want ook de ontwikkeling van teamleden is bij jou in goede handen.

Hier kom je terecht

In deze rol ben je weliswaar lid van Real Estate & Workplace MT, maar sta je met een been in onze innovatieve logistieke operatie. De sfeer is nuchter, ondernemend en informeel. Je werkt bij een marktleider, maar het voelt als een scale-up. Inclusief de energie, drive en ontwikkelkansen die je daarmee associeert. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren. Solo kun je mooie prestaties neerzetten. Samen met je collega's kom je verder.

Wij creëren een omgeving waarin we de kracht van diversiteit benutten.

 • In de bonus

  Aan het eind van het jaar krijg je een bonus.

 • De cultuur en het kantoor

  Onze collega's werken keihard om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Maar dit doen we uiteraard wel in een inspirerende en creatieve omgeving met leuke activiteiten!Functie:manager
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager bol.com 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures