Vacature Manager Belastingen & Buitenruimte

Manager Belastingen & Buitenruimte in Beuningen Gld

Vacature: Manager Belastingen & Buitenruimte

Kom bij ons werken als Manager Belastingen & Buitenruimte voor 36 uur per week. Interesse? Reageer dan vóór 28 november via de website van Geerts & Partners.

Leidinggeven aan een afdeling met drie teams met verschillende werkzaamheden, waarvan één team werkt voor vijf gemeenten. Werkzaamheden die ertoe doen en van betekenis zijn voor de inwoners van Beuningen. Hoe mooi is dat!

Dit ga je doen

Als afdelingsmanager in Beuningen schep je de voorwaarden om onze taakvolwassen medewerkers optimaal te ondersteunen bij de uitoefening van hun functie. Je bent coach, begeleider en sparringpartner, niet de expert. Steekwoorden zijn vertrouwen, coachen, verbinden, visie.

Je legt verbinding tussen beleid, beheer en uitvoering/dienstverlening. Je borgt processen over afdelingsgrenzen heen.

Extra interessant aan deze baan

 • Je geeft leiding aan de medewerkers van de 3 teams, waarbij je ondersteund wordt door 1 teamleider. Daarbij draag je zorg voor het opstellen van de teamplannen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling en het bereiken van de gestelde doelen en resultaten.
 • Als lid van het managementteam draag je bij aan de strategische beleidsvorming en ontwikkeling van de organisatievisie en leidt namens het MT complexe organisatie brede projecten.

Voor de bemiddeling voor deze functie kun je rekenen op Geerts & Partners. En dus op persoonlijk contact met een ervaren adviseur die zich verdiept in jouw wensen en ambities, én die het werkveld als geen ander kent.

Dit krijg je

Werken in een organisatie met ruim 180 hulpvaardige collega's. We zijn betrokken en er heerst een prettige werksfeer. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit, vernieuwing en (persoonlijke) ontwikkeling. Een functie met volop uitdaging. Ook kun je rekenen op een goede balans werk-privé door flexibele werktijden. Wat je verder krijgt:

 • Een bruto maandsalaris minimaal € 5.309,- en maximaal € 6.993,- (schaal 13) bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,45% van je brutosalaris voor doelen die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen, zoals het kopen van extra verlofuren of een opleiding.
 • Een onboardingsprogramma waarbij je een buddy toegewezen krijgt die je wegwijs maakt in onze organisatie.
 • Mogelijkheid tot uitruil woon-werk reiskosten. Je profiteert van een belastingvoordeel.
 • Een iPhone en laptop in bruikleen.
 • Een goede pensioenregeling, we zijn aangesloten bij Pensioenfonds ABP.
 • Een tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering en sportabonnement.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering en een aantal andere aanvullende verzekeringen.

Hier ga je werken

De gemeente Beuningen strekt zich uit langs de zuidelijke oever van de Waal en bestaat naast Beuningen uit de dorpen Ewijk, Winssen en Weurt. Samen met je collega's werk jij aan een hoge mate van toegankelijkheid richting inwoners. Binnen de gemeente Beuningen wordt er gewerkt met zelforganiserende teams. Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en flexibiliteit zijn belangrijke kernbegrippen en van groot belang in de organisatie.

We hebben een platte organisatie met twee hiërarchische lagen, de vier afdelingen zijn gevormd op basis van integraliteit geordend op de behoeften en wensen van de klant. Binnen elke afdeling zijn meerdere teams gevormd. De structuur sluit aan bij onze de organisatievisie "Beuningen maken we samen". De gemeente wil een regisserende en faciliterende organisatie zijn.

Jouw afdeling

In onze afdeling Belastingen & Buitenruimte komen alle taken bij elkaar die een overwegend beheersmatig en uitvoerend karakter hebben. Denk aan het opstellen van de beheerplannen op het terrein van gebouwen, wegen, groen en riolering, maar ook de coördinatie, toezicht en handhaving in de openbare ruimte. Het klein, incidenteel onderhoud van gemeentelijke eigendommen en het oplossen van klachten en meldingen van burgers behoort ook tot de taak van de afdeling evenals vergunningverlening APV, accounthouderschap van de omgevingsdienst (ODRN) en facilitaire diensten voor de interne organisatie. Je afdeling bestaat uit de teams; beheer, onderhoud en Munitax (het belastingkantoor voor 5 gemeenten) en omvat ca. 47 FTE.

Dit breng je mee

Je bent een coachende leidinggevende gericht op de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers en de teams. Je kunt variëren in leiderschapsstijl, zodat je steeds goed aangesloten bent op de ander. Je stimuleert onderlinge samenwerking, zowel binnen de teams als daarbuiten. Je bent bestuurlijk sensitief en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Een stevige strategische adviseur met visie op dienstverlening. Je toont lef en durf en verkent nieuwe paden om de dienstverlening te verbeteren, zoals de inzet AI. Je weet je medewerkers te enthousiasmeren voor nieuwe ideeën en mee te nemen in veranderingen. Je bent communicatief sterk en maakt de verbinding. Verder breng je mee:

 • WO-niveau.
 • Ruime leidinggevende ervaring bij voorkeur opgedaan binnen de overheid.
 • Aantoonbare affiniteit met de taakvelden van de afdeling.
 • Ervaring met strategische advisering in een politiek/bestuurlijke omgeving en op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen.

Word manager Belastingen & Buitenruimte bij gemeente Beuningen

Solliciteren kan via de website van Geerts & Partners . Upload je motivatie en cv via hun sollicitatiebutton. Je kunt reageren tot en met 27 november 2023. Wil je eerst meer weten over de functie of de organisatie? Of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met , , via of stuur een mail naar . Een app-bericht sturen kan ook.

Goed om te weten

 • De oriënterende gesprekken met vinden online plaats op 1 december 2023.
 • De gesprekken bij de gemeente Beuningen zijn gepland op 7 december 2023 (eerste ronde) en 15 december 2023 (tweede ronde).
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
 • Een selectieassessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Functie:manager belastingen & buitenruimte
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5309 – 6993
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager Belastingen & Buitenruimte Gemeente Beuningen 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures