Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Nijmegen

Magazijnmedewerker

Nijmegen Gelderland Staf

Mijn baan

FireX is de ultieme bestemming voor brandbeveiligingssystemen en installaties. Ons magazijn is meer dan zomaar een werkplek; het is een moderne omgeving met de nieuwste inpakmachines en geavanceerde technologie. Hier bij FireX hechten we waarde aan teamwork en een informele sfeer waarin humor hoog in het vaandel staat.

Als Medewerker Magazijn bij FireX ben je de spil van ons magazijn, dat zich presenteert als een moderne werkplek. Je dag begint met het beantwoorden van e-mails en het controleren van inkomende orders. Dagelijkse taken omvatten het orderpicken met behulp van de nieuwste inpakmachines, inkopen en verzenden van bestellingen, en het organiseren van inkomende goederen. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige voorraadadministratie en onderhoud je contact met leveranciers en monteurs. Kortom, Samen met jouw collega's Wilma, Marcel & Koen ben je verantwoordelijk voor de gehele in-, op- en uitslag van ons magazijn.

Daarom pas ik bij Kuijpers!

We zijn op zoek naar een collega met een klantgerichte instelling, die proactief meedenkt en een echte aanpakker is. Technische affiniteit is een grote troef. Je hebt een sterk veiligheidsbewustzijn en bent bereid uitdagingen aan te gaan. Als teamplayer voel je je thuis in ons informele team. Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen we het volgende:

 • Minimaal een MBO-diploma in de richting van logistiek of installatietechniek.
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • In het bezit van een VCA en heftruckcertificaat of bereid om deze te behalen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

bij Kuijpers

Waarom Kuijpers

Bij Kuijpers mag ik rekenen op tijd voor mezelf (met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen), een prima marktconform salaris, deelname aan de winstdelingsregeling en collectieve verzekeringen. Maar waarom Kuijpers vooral bij me past?

 • Een afwisselende werkomgeving boordevol duurzaamheid en hoogwaardige techniek
 • Werken voor inspirerende klanten aan bijzondere en uitdagende projecten
 • Veel opleidingsmogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen.
 • Onbeperkt trainingen volgen dia GoodHabitz .
 • Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

 • Een goede, informele werksfeer die me uitdaagt om zelf het initiatief te nemen
 • Werk- en privé combineren . Ik kan flexibel werken als het bij mijn functie past
 • Veel aandacht voor een veilige werkomgeving en vitaliteit
 • Waardering voor wie ik ben en wat ik voor Kuijpers beteken

Smaakt het voor beiden naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek de inhoud in. Afhankelijk van de functie volgt er eventueel nog een assesment.

Zijn we na twee gesprekken beiden enthousiast? Dan doen we je een passend voorstel en begint jouw carrière bij Kuijpers.Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Magazijnmedewerker Kuijpers 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures