Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Oosterhout Gld

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Magazijnmedewerker afdeling retouren in Oosterhout Gld

Heb jij oog voor kwaliteit en ben je goed in het snel signaleren van kleine details? Dan is deze vacature wat voor jou! We zoeken een zelfstandig medewerker die retouren controleert.

wat bieden wij jou
  • Startsalaris van € 12,55 bruto per uur
  • Werken in een splinternieuw magazijn
  • Doorgroeimogelijkheden!
  • Functie in dagdienst!

waar ga je werken

CEVA Logistics is een wereldwijd opererend logistiek bedrijf. In de Benelux heeft CEVA 25 locaties waar luchtvracht, zeevracht, transportmanagement en contract logistiek geboden wordt. Op internationaal niveau is CEVA Logistics een toonaangevende opdrachtgever in de logistiek. Niet alleen heeft CEVA Logistics respect voor de klanten en hun producten, maar ook voor jou als werknemer! CEVA Logistics bouwt altijd een goede band op met de werknemers. Ze nemen de tijd om jou persoonlijk te leren kennen.

  • Diversiteit en inclusie
  • Innovatie en technologie
  • Duurzaamheid

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je zin om direct aan de slag te gaan? Reageer dan nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Functie: Magazijnmedewerker afdeling Retouren, Magazijnmedewerker Startdatum: 15-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Magazijnmedewerker CEVA Logistics 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures