Vacature Logistiek Medewerker Nachtdienst

Logistiek Medewerker Nachtdienst in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener in Nijmegen. Een écht familiebedrijf die hun klanten verschillende soorten transport en opslagruimte biedt, aangevuld met uitgebreide services. De gespecialiseerde chauffeurs vervoeren onder meer medische goederen, materialen voor evenementen, documenten, pallets en pakketten. De informele sfeer en de open communicatie zorgen ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat ze voor iedere zending een oplossing met elkaar vinden. Nieuwe medewerkers krijgen er in één keer een hele familie bij.

Aanbod

Als Logistiek Medewerker in de Nachtdienst mag jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.300 en €3.000 (exclusief toeslag);
  • Toeslag van 21,5% omdat jij in de nacht gaat werken;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Jij komt te werken bij een leuk familiebedrijf.

Werkwijzer verzorgt samen met de opdrachtgever de Werving & Selectie voor deze vacature. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pjotr Borgers door te bellen naar 024 322 66 00 of te whatsappen naar 06- 10 63 46 06 . Hij vertelt je graag alles over deze veelzijdige vacature!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de nacht? Wil jij werken bij een familiebedrijf? Bekijk dan snel deze vacature.

Als Logistiek Medewerker in de nachtdienst zorg jij ervoor dat de chauffeurs in de ochtend meteen weg kunnen rijden. Jij krijgt een lijst met daarop de producten die in de bakwagens moeten komen. Als Logistiek Medewerker krijg jij de mogelijkheid om zelf te kiezen welke dienst jij wilt werken:

  • 16.00 - 01.00 uur;
  • 20.00 - 05.00 uur;
  • 22.00 - 07.00 uur.

Omdat jij in de nacht gaat werken, krijg jij tussen 21.00 en 05.00 uur 21,5% toeslag!

Functie-eisen

Als Logistiek Medewerker ben jij fulltime beschikbaar en beheers jij de Nederlandse taal. Verder is het mooi meegenomen als jij ervaring hebt in de logistiek.Functie:Administratief magazijnpersoneel
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Logistiek Medewerker Nachtdienst Werkwijzer 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures