Vacature Leefondersteuner Helpende

Leefondersteuner Helpende in Oosterhout Gld

Leefondersteuner Helpende - Overbetuwe

 • Overbetuwe
 • Wijkverpleging
 • MBOLeefondersteuner Helpende - Overbetuwe

In ons 'Volledig Pakket Thuis' team kijk je samen met de mensen op welke manier zij de juiste zorg en begeleiding thuis kunnen krijgen. Met onze nieuwe manier van werken blijven mensen langer thuis wonen. Spreekt dit je aan? Kom dan werken als Leefondersteuner Helpende bij Santé Partners in de Overbetuwe en bouw mee aan deze nieuwe vorm van zorg!

Leefondersteuner Helpende - Overbetuwe
maximaal 24 uur per week

Jij als Leefondersteuner Helpende…
komt bij mensen thuis over de vloer. Je verzorgt en begeleidt mensen thuis in hun eigen omgeving bij ADL-activiteiten en helpt bij de uitvoering van lichte huishoudelijke werkzaamheden. Je levert daarbij een bijdrage aan het in stand houden of verbeteren van de kwaliteit van leven van de mensen, waarbij de nadruk ligt op het welzijn en welbevinden van de mensen in hun eigen omgeving. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving activeer je de kracht van mensen en draag je zo bij aan hun welbevinden en vitaliteit. Dit doe je vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zo geef je ook vorm aan onze missie; het ondersteunen van mensen, zodat zij kunnen leven, wonen en meedoen zoals zij dat willen.

Concreet houd jij je bezig met:

 • Het begeleiden van de cliënt bij de uitvoering van ADL-activiteiten op basis van doelen in het zorg(leef)plan, waarbij je de zelfredzaamheid stimuleert.
 • Het aanreiken/aanbrengen van medicatie.
 • Het tijdig signaleren van veranderingen; hierin onderneem je zelfstandig stappen of schakel je de juiste collega in.
 • Het begeleiden van de bewoner bij de uitvoering van huishoudelijke werkzaamheden.
 • Het initiëren en assisteren bij welzijnsactiviteiten en het bieden van een dagelijkse structuur.
 • Het bereiden, klaarmaken en ondersteunen bij eten en drinken. Ook bij mensen met voedings- en/ of slikproblematiek.
 • Het zorg dragen voor een opgeruimde huiselijke omgeving.

Jouw nieuwe werkplek
In Overbetuwe zijn we deze zomer gestart met een nieuw team te bouwen, waar je deel van uit kunt maken. In dit professionele ondersteuningsteam is er ruimte en aandacht om samen invulling te geven aan deze nieuwe vorm van ondersteuning. Is het nodig om even te sparren met een collega? Dan neem jij het initiatief hiertoe. In het team laten wij huidige functieprofielen los en werken we meer in rollen. Daarom zoeken wij collega's met diverse opleidingsachtergronden en competenties. Je vult elkaar aan in (vak)kennis, kunde en vaardigheden, waardoor je samen sterk staat en goede zorg en begeleiding biedt. Je werkt in wisselende diensten (tussen 7.00 - 23.00 uur) zowel doordeweeks als in het weekend, bij mensen in de thuissituatie.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

 • een bruto maandsalaris tussen de €2.210,- en €2.853,- schaal FWG 25 (cao VVT)
 • uitgangspunt is vast dienstverband na de proeftijd
 • onregelmatigheidstoeslag
 • reiskostenvergoeding conform cao
 • telefoon
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • ruim zes weken vakantie
 • pensioenregeling
 • gratis trainingen en VTH-scholing bij de Santé Academie

Voor deze vacature als Leefondersteuner Helpende breng je mee:

✓ een MBO-diploma niveau 2 (en de bereidheid een medicatiemodule te volgen)
✓ flexibiliteit: je werkt wisselende diensten, ook in het weekend
✓ volharding, geduld en doorzettingsvermogen zijn nodig bij het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten
✓ kennis van en ervaring met de doelgroep
✓ je beschikt over gemotoriseerd vervoer

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega's, client en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment.
Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen.

Informatie en solliciteren
Zie jij uitdaging in het vormgeven van deze veelbetekenende functie bij Santé Partners? Dan gaan we graag met je in gesprek!
Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Berry van Versendaal, Gebiedsmanager ). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel, app of mail naar .

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.


Functie:helpende
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2853
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leefondersteuner Helpende Santé Partners 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures