Vacature Koks, Assistenten

Koks, Assistenten in Nijmegen

LindenholtLeeft.nl

Wijkatelier Lindenholt zoekt vrijwilligers!

  • 45 weergaven

Penningmeester eventueel gecombineerd met de functie van boekhouder(m/v)

De andere functies zijn:

Gastheer/Gastvrouw

Als gastheer/gastvrouw bent u het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en de andere gebruikers binnen het Wijkatelier. U verwelkomt de bezoekers in de ontmoetingsruimte, zorgt voor koffie en thee. Dit doet u samen met het team van gastheren/ gastvrouwen. U wordt daarin ondersteunt door de coördinator. Het betreft een functie voor een of meerdere dagdelen per week. Informatie over de functie kunt u krijgen bij , coördinator, telefoon , email

Koks, Assistenten (m/v) in de keuken

In het Wijkatelier wordt in principe 2x in de week een drie gangenmenu aangeboden voor momenteel 5 euro. Op woensdagmiddag wordt er soep gekookt voor € 1.50. Door verloop in het keukenteam wordt er nu op maandagavond niet gekookt. Op donderdagavond wel. Bent u een enthousiaste kok/kokkin of keukenprinses/prins schroom dan niet om contact op te nemen met , coördinator, telefoon , email

Medewerkers voor de groentetuin

Het Wijkatelier heeft een redelijk grote groentetuin. Het doel van de tuin is dat er zoveel mogelijk groentes geleverd worden aan het keukenteam. Maar het sociale contact staat voorop! Dit geldt trouwens voor alle functies. Er is regelmatig overleg met het keukenteam. We werken in principe op woensdagmiddag en soms ook op andere dagdelen. Groene vingers zijn niet nodig, wel enthousiasme!

Voor informatie graag contact opnemen met , telefoon , email

Vrijwilligers

Voor de begeleiding van activiteiten en andere algemene werkzaamheden zoeken we vrijwilligers. Inhoud van de werkzaamheden en investering in tijd in overleg.

Voor informatie graag contact opnemen met , coördinator, telefoon , emailFunctie:koks-assistent
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Koks, Assistenten Stichting Lindenholt Leeft 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures