Vacature Kinderrevalidatiearts

Kinderrevalidatiearts in Nijmegen

Sint Maartenskliniek

Kinder

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:


Kinder

Revalidatie unit Kind

0,6 fte (27 uur per week)

Nijmegen en boxmeer

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

Het revalidatiecentrum is een van de vier zorgcentra van de Sint Maartenskliniek. De medische staf revalidatiegeneeskunde bestaat uit 25 collega en, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Samen verzorgen zij de revalidatiegeneeskundige zorg in de Sint Maartenskliniek en de ziekenhuizen in het netwerk (Nijmegen en Boxmeer). Verder zijn er consultfuncties in meerdere verpleegklinieken en kinderbehandelcentra.

Wij participeren in het opleidingscluster Oost-Nederland in de opleiding tot .
De Sint Maartenskliniek heeft 'evidence based' werken hoog in het vaandel staan. Op het brede gebied van houding en beweging zijn wij toonaangevend in Nederland, mede door de nauwe samenwerking met de zorgcentra van orthopedie, reumatologie en de pijnbehandeling.


Jouw functie

Je werkt als kinder binnen het team van de unit kinderrevalidatie. Je werkzaamheden zullen in eerste instantie gericht zijn op kinderen met developmental coordination disorder (DCD), poliklinische zorg voor kinderen met revalidatiediagnose op locatie Maasziekenhuis Pantein (Boxmeer) en zorg voor jongeren. De kinderrevalidatie is echter volop in beweging: maatschappelijke en innovatieve ontwikkelingen maken dat we voortdurend op zoek zijn naar de best passende, doelmatige zorg. Jij hebt een actieve rol in het vormgeven van je eigen werkzaamheden en dat van je team. Dit maakt ook dat de invulling van je werkzaamheden en je aandachtsgebieden op termijn in samenspraak met je collega kinderen en behandelteam mogen en kunnen veranderen.


Vereisten

Wat neem je mee?

Ervaring als kinder is prettig maar we nodigen ook de startende met passie voor kinderrevalidatie uit om te solliciteren. Je gaat voor het beste resultaat en kent geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast heb je interesse in de diverse deelgebieden van de revalidatie van kinderen. Je bent bovendien geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen in het vak en wilt daar zelf ook aan bijdragen. Verder zoek je graag de samenwerking binnen en buiten het team van de kinderrevalidatie, en weet je de wensen van de patiënt uitstekend te combineren met de professionele uitdaging en het bedrijfsbelang.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden.

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie in de stimulerende omgeving van één van de topcentra in Nederland, er is ruimte samen te werken met onze partners in het Radboudumc en de kinderorthopedie in ons kindercentrum in Boxmeer. De Sint Maartenskliniek biedt topkwaliteit dichtbij de patiënt en levert verantwoorde laagdrempelige zorg.

Je krijgt een aanstelling, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de landelijke AMS-regeling. Tevens bieden wij de mogelijkheid een excellentietoeslag te verwerven en te sparen voor sabbatical leave.

Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace , hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met mevrouw D. Snik, kinder, of met mevrouw , en medisch manager van het revalidatiecentrum in de Sint Maartenskliniek, bereikbaar via telefoonnummer .


Gebruik dan vóór 5 december 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!Functie:kinderrevalidatiearts
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Kinderrevalidatiearts Sint Maartenskliniek 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures