Vacature Hyster-Yale: Automotive Software Programmeur

Hyster-Yale: Automotive Software Programmeur in Nijmegen

Als Embedded Software Engineer bestaat je dagelijkse werk uit het implementeren van nieuwe truck functionaliteiten en het continue verbeteren van bestaande truck software. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het up-to-date houden van bestaande software om zo te voldoen aan nieuwe eisen of normen. Verder kan vanuit projecten gedreven worden om nieuwe controllers te implementeren. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van CANOpen of J1939 standaarden. Naast het implementeren van software ben je ook verantwoordelijk om het te testen in een gesimuleerde of hardware omgeving om zo zeker te zijn dat het voldoet aan alle eisen, hiernaast maak je ook gebruik van peer reviews om zo elkaars werk goed te beoordelen.Functie:Hyster-Yale: Automotive Software Programmeur, EMB - Software Engineer
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Hyster-Yale: Automotive Software Programmeur Yacht 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures