Vacature Hulp

Hulp in Nijmegen

Hulp in onderwijs bij Students meets Patient

Over Radboudumc

Het Radboudumc is het universitair medisch centrum van Nijmegen.

Hulp in onderwijs bij Students meets Patient

  • Geplaatst op 24 jan. 2024
  • GNK wachttijd
  • Nijmegen
  • Tijdelijk dienstverband

Ben jij die student, die in de periode 29 januari - 23 mei 2024 wat meer tijd heeft, die andere studenten wil helpen om het beste uit hunzelf en de opleiding te halen en wil jij ons ondersteunen om ons onderwijs in goede banen te leiden? Dan ben jij degene die we zoeken! Binnen de leerlijn Patiëntcontacten gaan groepjes studenten geneeskunde en biomedische wetenschappen in gesprek met een patiënt. Om ze goed voor te bereiden op dit contact is er een inleiding waarbij meerdere groepjes studenten samen komen en ze nadenken over wat ze het komende contact willen leren. Een dergelijke inleiding duurt steeds max. 30 minuten, en meestal heb je 2-3 sessies na elkaar. Je werktijden zijn tussen 14.15 en 16.15 uur (het onderwijs vindt plaats tussen 14.30 en 16.00 uur).


Jouw rol hierin is het ontvangen van eerstejaars studenten, het verdelen van de studenten en ze aanzetten om een persoonlijk leerdoel te formuleren (aan de hand van een door de leerlijn gemaakte powerpoint). Daarnaast zorg je ervoor dat de studenten tijdig vertrekken naar de afdeling waar het patiëntcontact plaatsvindt. Een enkele keer vindt het onderwijs plaats met een patiënt die naar het onderwijsgebouw komt, In dat geval ontvang je ook de patiënt.

We zijn op zoek naar studenten met een afgeronde bachelor die gedurende bovengenoemde periode regelmatig beschikbaar zijn. Dus ben jij degene die in staat is een groep studenten te begeleiden, efficiënt en tijdgericht te werken en vind je het leuk om een keer aan de andere kant van het onderwijs te staan, reageer dan snel door een mail te sturen naar: met een korte CV en waarin je aangeeft in welke periode en op welke dagen (ma t/m do) je in principe beschikbaar bent. Meer info (m.b.t. vergoeding, data e.d.) volgt daarna.Functie:hulp
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Hulp Mfvn 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures