Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Beuningen Gld

Huishoudelijk medewerker (bij de cliënten thuis) - Beuningen, Druten en West Maas en Waal

Geef jij kleur?

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je onze thuiswonende cliënten kan ondersteunen bij de huishoudelijke taken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Wegens de groei van onze zorg aan huis zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie huishoudelijk hulp bij de cliënten thuis. Bij onze cliënten thuis verricht je uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, zoals opruimen, stoffen, stofzuigen en dweilen. En je bent natuurlijke de welkome afwisseling op hun dag!

De dagen waarop er gewerkt wordt zijn van maandag tot en met vrijdag. Sinds kort kun je ook op zaterdag ingezet worden tussen 8.30 en 15.00 uur. De werkdagen gaan in overleg.

Wie ben jij?

  • Je hebt een opleiding op VMBO/ LBO niveau en ervaring in het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden;
  • Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Je beschikt over de competenties cliëntgericht, resultaatgericht, mens- relatiegericht en proactief werken.

Waar ga je werken?

Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorgorganisatie die cliënten met passie ondersteunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij geven hun leven extra kleur met ruim 1100 medewerkers en 400 vrijwilligers vanuit vier verschillende locaties; Beuningen, Beneden-Leeuwen, Ewijk en Druten.

Daarnaast hebben we ook nog een afdeling WMO, waarbij we in drie gemeentes (Beuningen, Druten en West Maas en Waal) de cliënten die nog thuis wonen ondersteunen met de huishoudelijke taken. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega's om de teams te versterken!

Wat bieden wij jou?

Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Hierbij volgen we de cao VVT. Dit betekent voor jou in een notendop:

  • Diverse dienstverbanden zijn bespreekbaar van 0 tot 28 uur
  • Een bruto salaris van minimaal € 2.041,52 en maximaal € 2.506,30 afhankelijk van je werkervaring
  • In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshops. Vitaal leven is goud waard!
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten woon- werk verkeer
  • Wil je verder leren? Ook dat kan bij ons!

Neem dan contact op met of Gieke van Oijen via .Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2041 – 2506
Uren per week:1 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Huishoudelijk Medewerker Zorggroep Maas & Waal 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures