Vacature HR Professional

HR Professional in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

HR Professional in Nijmegen

HR Professional

Ben jij klaar voor een dynamische (parttime)baan waarin je jouw vernieuwende ideeën volop kunt benutten? BHV.NL heeft een boeiende vacature voor een enthousiaste HR Professional (24-32 uur per week).
Wat houdt de functie in?
Bij BHV.NL krijg je de unieke kans om alle facetten van het HR-vakgebied te verkennen en te domineren. Jouw rol is cruciaal in het neerzetten van BHV.NL als een moderne, aantrekkelijke werkgever. Hierbij worden ook marketing- en communicatieaspecten aangeraakt, met een nadruk op het creëren van een sterke employer branding. Van het opzetten van een gestroomlijnde onboardingstructuur tot het effectief beheren van het intranet: je zet jouw vindingrijkheid en communicatieve vaardigheden in om een blijvende indruk achter te laten. Bovendien speel je een sleutelrol in het complete proces van werving en selectie.
Naast werving en employer branding omvat jouw rol tevens operationele HR-activiteiten, die je samen met de afdelingsleider oppakt. Jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over personeelsregelingen, arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie. Jij begeleidt het complete wervings- en selectieproces, vanaf de start tot het einde, en onderhoudt contacten met externe partijen zoals uitzendbureaus en leveranciers. Daarnaast ligt er een grote focus op het optimaliseren van de employer branding, via zowel interne als externe communicatie.
De ideale kandidaat
Wij zijn op zoek naar een teamspeler met een aanstekelijke, positieve instelling. Deze rol vraagt tevens om:

  • Een relevante MBO+/HBO opleiding;
  • Affiniteit en/of (werk/leer) ervaring met employer branding;
  • Een gestructureerde, resultaatgerichte werkhouding;
  • Een proactieve en innovatieve denkwijze.
Wie zijn wij?
BHV.NL: dé pionier in bedrijfsveiligheid. Met meer dan 50 bevlogen trainers verspreid over heel Nederland, zijn wij dé koploper in bedrijfsveiligheidstrainingen. Van dynamische BHV-sessies tot levensechte evacuatieoefeningen en het omgaan van gedrag en agressie.
Ontmoet ons bruisende hoofdkwartier in Nijmegen, waar jij straks schittert. Wij draaien op een frisse, platte organisatiesfeer waar communicatie tussen diverse teams en rollen gewoon vanzelfsprekend is. En tussen het harde werk door? Lachen we bij de voetbaltafel en pingpongen we erop los. Onze BHVeestcommissie weet hoe ze de energie hooghouden met toffe activiteiten.
Wat hebben wij te bieden?
Een competitief startsalaris tussen € 2.400,- en € 2.800,-, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. BHV.NL biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke groei binnen de rol. Via ons opleidingsplatform kun je je kennis uitbreiden en vaardigheden versterken. Bij ons geniet je van een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast werk je in een professionele én informele omgeving. Plus, je krijgt een laptop en zakelijke iPhone die je ook privé mag gebruiken.
Klaar voor de uitdaging?
Zet je volgende stap en solliciteer vandaag nog! Het toevoegen van een motivatie wordt gewaardeerd. Heb je vragen over deze functie? Neem contact op met , onze eerste aanspreekpersoon voor HR, via . Wacht niet langer en neem contact op!
Functie: hr professional Startdatum: 21-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 2400 - 2800 Uren per week: 24 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. HR Professional BHV.NL 21-10-2023


Functie:hr professional
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. HR Professional Commitment B.V.;BHV.NL;Veiligheidstrainingen.nl 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures