Vacature Hoofd Informatie Geneeskundige Zorg

Hoofd Informatie Geneeskundige Zorg in Nijmegen

Wil jij aan de slag tijdens een crisis of ramp?

Als Hoofd Informatie Geneeskundige zorg ben je ongeveer eens in de zes weken één week lang, 24 uur per dag, oproepbaar voor de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Als de pieper afgaat, ben jij degene die zorgt voor de informatieverzameling en -bundeling binnen de witte kolom. Voor zowel de geneeskundige organisatie (GHOR) als voor de netwerkorganisatie ben je bij een ramp of grote calamiteit de informatiespil tussen onder andere GGD, ziekenhuizen, huisartsenposten, zorginstellingen en de ambulancedienst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de duiding van de informatie naar de Informatiemanager van het Regionaal Operationeel Team (ROT).Functie:hoofd informatie geneeskundige zorg
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Hoofd Informatie Geneeskundige Zorg Veiligheidsregio Gelderland-Zuid 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures