Vacature Helpende

Helpende in Beuningen Gld

Helpende + - Beuningen

Geef jij kleur?

Zoek jij een baan als helpende + op een psychogeriatrische afdeling? Dan is de Alde Steeg in Beuningen op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van licht complexe basiszorgtaken aan de aan jou toegewezen cliënten, in overeenstemming met het woonleefplan;
 • Mede zorgen voor een zo optimaal mogelijk woon- en leefklimaat, met aandacht voor het welzijn en de vraag van de cliënt;
 • Mede observeren van cliënten, waarbij je bijzonderheden meldt aan de EVV' er of verzorgende.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een diploma helpende niveau 2 of gelijkwaardig; Je bent in het bezit van het keuzedeel helpende + afgerond met verpleegtechnische vaardigheden
( bv medicatie, transfers, steunkousen etc.) Mocht je dit niet hebben, dan kunnen wij je opleiden; Je kunt zelfstandig maar ook in een (multidisciplinair) team werken; Je bent tactvol en in staat om op uitvoerend niveau te communiceren; Je bent bereid om dag- en avonddiensten te werken; Je beschikt over de competenties cliënt -, resultaat -, mens- en relatiegerichtheid en proactief werken.

Waar ga je werken?

Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorgorganisatie die cliënten met passie ondersteunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij geven hun leven extra kleur met ruim 1100 medewerkers en 400 vrijwilligers vanuit vier verschillende locaties; Beuningen, Beneden-Leeuwen, Ewijk en Druten.

Voor onze locatie de Alde Steeg zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega. Je komt te werken op de afdeling Morel. Dit is een groepswoning met 6 psychogeriatrische bewoners. De woning is gespiegeld met een andere woning waar je collega aan het werk is.

Wat bieden wij jou?

Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Hierbij volgen we de cao VVT. Dit betekent voor jou in een notendop:

 • Een contract tussen de 16 en 24 uur
 • Een bruto salaris van minimaal €2.264,72 en maximaal €2.853,86 (FWG 25) afhankelijk van je werkervaring
 • In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshops. Vitaal leven is goud waard!
 • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten woon- werk verkeer
 • Wil je verder leren? Ook dat kan bij ons!

Zin om kleur te geven aan het leven van onze bewoners als helpende + ?

 • Word je gebeld door één van onze recruiters voor een eerste kennismaking
 • Daarna volgt een tweede gesprek met je leidinggevende
 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in met één van onze recruiters

Wil je meer inhoudelijke info over de baan als helpende + bij zorggroep Maas en Waal? Bel dan naar , , via telefoonnummer: .Functie:helpende
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2264 – 2853
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Helpende Zorggroep Maas & Waal 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures