Vacature Helpende Randstad

Helpende Randstad in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Helpende in Nijmegen

Wil jij graag zelf bepalen wanneer je werkt? Ben jij helpende, werk je graag in de ouderenzorg en woon je in de omgeving van Nijmegen? Dan is dit de passende vacature voor jou!

wat bieden wij jou
  • Salaris CAO VVT schaal 25: 13,67 - 17,37 per uur
  • Uren op contract is mogelijk
  • Bepaal zelf wanneer en hoe veel uren je werkt
  • Fijne zorgorganisatie met mooie locaties
  • Pensioen opbouw, vakantiegeld en vakantiedagen
  • Ruim aanbod in trainingen en cursussen
wie ben jij

Jij bent helpende en werkt graag in de ouderenzorg. Je kunt jezelf gemakkelijk aanpassen en vindt het niet erg om op verschillende locaties te werken. Je hebt een vriendelijke uitstraling, cliënten en collega's worden blij als jij binnenkomt. Je bent te vertrouwen, met jou kunnen we afspraken maken!
Verder ben je een aanpakker en krijg je een voldaan gevoel als je een cliënt een fijne dag hebt kunnen bezorgen.

  • Je hebt MBO diploma voor helpende niv. 2 op zak
wat ga je doen

Als helpende in de ouderenzorg doe je de dagelijkse verzorging van de cliënten. Je helpt o.a. mee met de ochtend- of avondzorg. Denk wassen, aankleden, in- en uit bed helpen en ondersteunen bij toiletgang. Daarnaast zorg je voor een huiselijke sfeer op locatie en ben je een luisterend oor voor de cliënten.
Je gaat werken in de flexpool. Dat betekent dat je op verschillende locaties binnen de zorgorganisatie gaat werken. Zo kun je de ene dag op een PG-afdeling staan en de volgende dag op een somatiekafdeling. Je kunt zelf aangeven wanneer en hoe veel uur je wilt werken. We gaan hierover graag in gesprek met jou zodat we jouw wensen hierin kunnen ophalen.

waar ga je werken

Jij gaat als helpende werken bij ZZG zorggroep. ZZG is een ouderenzorgorganisatie met verschillende locaties in Nijmegen en omgeving. Zo hebben ze PG-afdelingen, somatische afdelingen en een herstelcentrum.
ZZG is een hele fijne zorgorganisatie die de cliënten en medewerkers op nummer één heeft staan. Ze kijken naar de toekomst, zijn op de hoogte van wat er in de zorgwereld speelt en luisteren naar JOUW wensen. Ook staat ontwikkeling hoog in het vaandel.


Spreekt deze vacature je aan? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.
Functie: Helpende Startdatum: 01-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:helpende randstad
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Helpende Randstad Sensire 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures