Vacature Helpende Niveau 2

Helpende Niveau 2 in Nijmegen

Ontdek de mogelijkheden van flexibel parttime werk als Helpende in een grote zorginstelling te Nijmegen! Als jij hart hebt voor de zorg en op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan waarin je flexibiliteit kunt combineren met verantwoordelijk en inhoudelijk werk, nodigen wij je uit om verder te lezen.

We zijn op zoek naar een gedreven Helpende Niveau 2. Als Helpende 2 vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten in verschillende dagelijkse activiteiten.

Bij ons heb je de vrijheid om aan te geven wanneer je beschikbaar bent en welke locatie(s) jouw voorkeur hebben. Daarnaast behoud je controle over jouw werktijden, uren en werkdagen. Als je op zoek bent naar flexibiliteit is dit ideaal. Functie:Helpende niveau 2, Helpende thuiszorg
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Helpende Niveau 2 Olympia 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures