Vacature Heftruckchauffeur 2- ploegendienst

Heftruckchauffeur 2- ploegendienst in Nijmegen

Ben jij in bezit van een heftruckcertificaat? Wil jij graag werken in 2- ploegen en kan jij op korte termijn aan de slag? Solliciteer dan nu!

Als heftruckchauffeur ga je aan de slag in 2-ploegendienst in een team van ongeveer 20 man. De werktijden in de 2-ploegendienst is de ene week van 6.00 uur - 14.00 uur en de andere week van 14.00 uur - 22.00 uur.
Voor het productieproces heeft onze opdrachtgever extra hulp nodig in de piek voor de aankomende 3 maanden van ervaren heftruckchauffeurs. Het interne transport is het vervoeren van kisten. Dit zijn ladingen van ongeveer een ton zwaar die op 6 a 7 meter hoog gezet kunnen worden.Functie:Heftruckchauffeur 2- ploegendienst, Heftruckchauffeur
Startdatum:22-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Heftruckchauffeur 2- ploegendienst Werkwijzer 22-01-2024

Bekijk ook andere vacatures