Vacature Gids

Gids in Nijmegen

En wat het extra leuk maakt? Bij ons is geen dag hetzelfde: de ene dag ontvangen we een grote groep leerlingen, morgen zijn het gezinnen met kinderen en de dag daarna gaan wij naar een bedrijf toe.

Help jij ons binnenkort om bezoekers het meest onvergetelijke uitje van hun leven te geven? Bekijk hieronder onze vacatures:

Word medewerker verkoop en ontvangst

Jij bent het visitekaartje van muZIEum! Je verwelkomt onze bezoekers met open armen en draagt samen met het team bij aan een onvergetelijke dag. Klinkt dat als muziek in je oren? Word dan onze nieuwe medewerker verkoop en ontvangst.

Word gids

Ben je blind of slechtziend? En wil je graag jouw verhaal met bezoekers delen? Dat kan als gids bij het muZIEum: neem je bezoekers mee en begeleid hen tijdens een rondleiding in het pikkedonker of met virtualrealitybril.

Word publieksbegeleider

Heb jij gevoel voor gastvrijheid en ben je in hart en nieren een ambassadeur? Word vrijwilliger en maak impact!

Kom stage lopen

We zijn altijd op zoek naar leergierige en creatie studenten die ons team een handje willen helpen. Loop mee in een dynamische omgeving. Ontdek wat je leuk vindt, waar je in uitblinkt en waar je blij van wordt. Bekijk hieronder de openstaande stage vacatures

  • MBO/HBO Stagiair grafische vormgeving : weet jij de boodschap van het muZIEum te vertalen naar pakkend beeld?
  • HBO/WO content & social media stagiair : houd jij van verhalen verzamelen en weet je als geen ander deze te vertalen naar onze doelgroepen?
  • HBO/WO online marketing stagiair : vind je het leuk om onze online campagnes te optimaliseren? En weet jij nieuwe ideeën om te zetten in online campagnes?
  • MBO Stagiair front office : ben je graag in contact met mensen en weet jij onze boodschap met enthousiasme over te brengen? Solliciteer als stagiair front office en word het visitekaartje van de organisatie!
  • MBO Stagiair publiek : op zoek naar een unieke en leerzame stage? Solliciteer als stagiair publiek en laat je ogen openen!

Gids Niek over werken bij het MUZIEUM

Waarom ik met zoveel plezier als gids bij het MUZIEUM werk? Omdat ik met het rondleiden van bezoekers op mijn eigen manier een bijdrage lever aan het realiseren van de missie van het MUZIEUM. Iedere groep bezoekers met wie je het donker ingaat of met wie je op Expeditie ribbelroute gaat is weer anders; van jong of oud, gemotiveerd of een beetje rebels tot middelbare scholieren of studenten. Het is steeds weer een leuke uitdaging de groep mee te nemen en te laten ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn op een manier die op hen aansluit. Ik ga enthousiast op pad, keer op keer!Functie:gids
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Gids muZIEum 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures