Vacature Gemotiveerde Collega

Gemotiveerde Collega in Heilig Landstichting

Werken bij

Annelisa van Beek 2023-10-27T12:37:18+00:00

Werken bij Museumpark Orientalis?

Bij Museumpark Orientalis komen natuur, cultuur en religie op een bijzondere manier samen. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's die zich in willen zetten voor ons museumpark - een plezierige en inspirerende omgeving met een enthousiaste groep betrokken collega's.

Lijkt het jou mooi om je talenten in te zetten voor ons museumpark? Neem dan contact met ons op! We leren je graag kennen.

Voor individuele bezoekers is het museumpark tijdens het Feest van Licht weer geopend van 16 december t/m 7 januari , dagelijks (ma t/m zo) van 11:00 tot 21:00 uur (poort sluit een uur eerder).

Voor scholen en groepen is het museumpark op afspraak altijd geopend. Neem contact met ons op voor reserveringen.Functie:collega
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Gemotiveerde Collega Museumpark Orientalis 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures