Vacature Gemeente Ansinger

Gemeente Ansinger in Nijmegen

 • Redactie Nijmegen
 • Unknown

Projectleider Warmteoplossing gemeente in Nijmegen

Alle Nijmeegse wijken aardgasvrij, dat is waar we in 2045 willen zijn. Dat betekent dat we streven naar een volledig duurzame energievoorziening en aardgasvrije wijken in 2045, waarbij, binnen de grenzen van de regio, op termijn evenveel duurzame energie wordt opgewekt als we gebruiken. Vanaf 2022 onderzoeken de gemeente Nijmegen, de woningcorporaties Portaal, Woonwaarts en Talis, de afvalenergiecentrale ARN, Firan en de provincie Gelderland of een duurzaam, betrouwbaar, publiek warmtenet naar delen van Dukenburg (Zwanenveld, Lankforst-Noord en nabije omgeving) haalbaar en betaalbaar kan zijn. Er wordt - voor zover nu bekend - ingezet op een Midden temperatuur-warmtenet (ca. 70?CC) met HT-bron. Om tot realisatie te komen zijn er ongeveer 4000 aansluitingen nodig. Het team werkt samen om warmtevraag en -aanbod samen te brengen.

In het najaar van 2022 willen de partijen zo precies mogelijk weten wat een aansluiting op een warmtenet gaat kosten. Om dat te bereiken, is eerst een intentieovereenkomst nodig. Dit wordt gedaan in goed overleg met de omgeving, waardoor straks een aanbod ontstaat dat zo veel mogelijk past bij de behoefte in het gebied.

Dit ga je doen:

 • Verbind je Dukenburg met andere projecten/programma's binnen de opgave warmte & energie en daarbuiten;
 • Hanteer je de verantwoordingscyclus Nationaal programma aardgasvrije wijken (afgekort PAW) en borgt de begroting Dukenburg wat betreft PAW en aardgasvrij;
 • Bewaak en zorg je voor updates omtrent kostenraming Dukenburg (intern);
 • Ben je verantwoordelijk vanuit de gemeente in het Projectteam voor de voorbereiding van het Bestuurlijk overleg Dukenburg;
 • Geef je verbinding en kennisuitwisseling vorm richting nationale en provinciale netwerken ten behoeve van uitvoering project.

Functie eisen

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider;
 • Je hebt ervaring met de warmtewereld en het ontwikkelen van warmtenetten in het bijzonder. Zo weet je uit ervaring hoe het inpassen van warmteprojecten verloopt;
 • Ervaring met bestuurlijk afstemming.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 27 vakantiedagen, om iets anders leuks te doen;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.

Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Van klein & complex project tot enorm miljardenproject. Als je via ANSINGER werkt ben je gegarandeerd van een flinke dosis uitdaging en afwisseling. Een goede keus dus als je graag wat meemaakt.


Functie: Projectleider warmteoplossing Startdatum: 09-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Tijdelijk Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

 1. Projectleider Warmteoplossing gemeente Ansinger 09-10-2023


Functie:gemeente ansinger
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Gemeente Ansinger Gemeente Nijmegen 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures