Vacature Gecertificeerd Partner

Gecertificeerd Partner in Nijmegen

Een website die hard voor je werkt

Je merk versterken en nieuwe klanten trekken. Dat doe je met een prikkelende website. Inspirerend door de content, levendig door het design. Bij Gloedonline weten we hoe we dat moeten aanpakken. We denken strategisch mee, ontwerpen creatief en realiseren razendsnel. Voor alle typen websites, van one-pager tot multi-website.

Corporate website

Met een corporate website laat je jezelf zien. Onmisbaar in marketing en communicatie. We streven naar het allerbeste. Zodat al je doelgroepen zich er thuis voelen en snel hun weg kunnen vinden. Dat geldt natuurlijk ook voor campagnesites, werken-bij-sites en webportalen. Met onze kennis over SEO en SEA wordt jouw site snel gevonden.

Webdesign

We denken bij webdesign goed na over het hergebruik van kleine ontwerpelementen. Zonder tientallen, kostbare ontwerppagina's uit te werken. We laten ons inspireren door het Atomic Design-concept van Brad Frost. Waarmee we 'overdesignen' tegengaan en kosten voor webdesign besparen.

Samenwerken

Wij werken niet alleen vóór maar vooral mét jou. De nieuwe website is een gezamenlijk project. We betrekken je bij het ontwerpproces en maken elke stap inzichtelijk. 'Open en transparant' is ons credo. Zo houd jij het toezicht op onze werkzaamheden.

Contentspel

We willen precies weten wat bezoekers van jouw website willen. En wat ze verwachten. Het Gloed-contentspel helpt ons hierbij. Samen bepalen we tijdens een werksessie de kerntaken van de website. En de conversiemomenten van de bezoeker. Dat kan gaan om een aankoop, maar ook om het vinden dan de juiste informatie. Met het Gloed-contentspel maken we de vertaalslag naar de perfecte content.

Eenvoudig cms

Onze enthousiaste en ervaren tekstschrijvers en copywriters zetten aantrekkelijke content neer. Maar hoe blijf je die content actief verversen? Een goed contentmanagementsysteem is onmisbaar. Daarom werken wij als gecertificeerd partner met Umbraco cms. Het blinkt uit in eenvoud en flexibiliteit. Het schrijven, redigeren, presenteren en bijhouden van content wordt voor elke medewerker een peulenschil

Bij Gloedonline kennen we de regelgeving en mogelijkheden voor toegankelijke sites.

Functie:gecertificeerd partner
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Gecertificeerd Partner gloedcommunicatie 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures