Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Ubbergen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Fysiotherapeut in Ubbergen

Sint Maartenskliniek

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


We zijn per direct opzoek naar een:


20-24 uur per week


De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Veel mensen in Nederland hebben chronische lage rugklachten. Een klein deel van de patiënten heeft baat bij een operatieve ingreep. Een ander deel is bijvoorbeeld goed geholpen met standaard fysiotherapie. Er is echter ook een groep die in het reguliere zorgaanbod geen behandelopties (meer) heeft. Voor deze patiënten verzorgt RealHealth NL voor de Sint Maartenskliniek een evidence based pijnmanagementprogramma. Deelnemers leren hun leven zodanig te managen, dat de pijn geen allesoverheersende rol meer speelt. Zo kunnen ze weer terugkeren naar een normale plek in de samenleving (sociaal, werk, hobby etc.). RealHealth verzorgt in samenwerking met de Sint Maartenskliniek een twee weken durend pijnmanagementprogramma voor mensen met chronische rugpijnklachten. RealHealth leert mensen om fysiek en mentaal beter om te gaan met pijnklachten in hun dagelijks functioneren. Het programma vindt in groepsverband plaats. Belangrijke onderdelen zijn (lichaams)bewustwording, gedragsverandering, bewegen en psycho-educatie.


De fysiotherapeut verzorgt binnen een interdisciplinair team onderdelen van het twee weken durende intensieve groeps-pijnmanagementprogramma en de terugkomdagen. De behandelonderdelen zijn gericht op gedragsverandering en gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie / Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Binnen het pijnmanagementprogramma is uw aandachtsgebied het uitvoeren van intakegesprekken met betrekking tot het fysieke functioneren en het verzorgen van specifieke fysiotherapeutische behandelonderdelen. De werklocatie is het Landgoedhotel de Holthurnsche Hof in Berg en Dal.


Vereisten

Wat neem je mee?

Wij zijn op zoek naar een pragmatisch ingestelde fysiotherapeut met een afgeronde HBO-opleiding (psychosomatisch) en/of (arbeids) fysiotherapie. Bij voorkeur heeft u ervaring als behandelaar binnen een cognitief-gedragsmatig groepsprogramma en ervaring met het begeleiden van patiënten met chronische klachten naar beter functioneren. Kennis van/ervaring met ACT is een pré.

U heeft plezier in het toepassen van verschillende leerstrategieën in situaties waarin mensen het moeilijk vinden hun gedrag te veranderen. U bent een teamspeler, u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en u bent stressbestendig. Ook kijkt u graag over de grenzen van uw eigen vakgebied heen en bent u flexibel, zowel qua werkdagen als werkprocedures. U vindt het een uitdaging om mee te werken aan de ontwikkeling van nieuwe strategieën op het gebied van pijnmanagement.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar en met een salaris van minimaal €3434,- en maximaal €4842,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace , hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!


Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met of , beide Fysiotherapeut. Zij zijn bereikbaar via .


Gebruik dan vóór 13 november 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


Functie: fysiotherapeut Startdatum: 30-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3434 - 4842 Uren per week: 20 - 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Fysiotherapeut Sint Maartenskliniek 30-10-2023


Functie:fysiotherapeut
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Fysiotherapeut Sint Maartenskliniek 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures