Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder in Nijmegen

VIGO groep

Functioneel Applicatiebeheerder | 24-32 uur | Nijmegen

Nijmegen ICT Pactum Jeugd- en Opvoedhulp, Vigo groep, Vincent van Gogh

Vacature details Solliciteren

Word een belangrijk onderdeel van het VIGO-team als Applicatiebeheerder in Nijmegen! Je ondersteunt effectieve en betaalbare zorg met een focus op innovatie. Als Functioneel Applicatiebeheerder beheer je applicaties zoals Pluriform, CARE4, OWS en AFAS en leid je nieuwe digitale initiatieven. Werk nauw samen met collega's en draag bij aan onze maatschappelijke missie. Ontwikkel jezelf in een inspirerende omgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.


Voor de ondersteuning van de afdeling ICT, onderdeel van het VIGO Servicenetwerk, zijn we op zoek naar een:


Nijmegen


Jouw standplaats is Nijmegen, maar je zult ook in de regio Zetten, Deurne, Nijmegen en Venray werken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om in overleg vanuit huis te werken!


Over VIGO

VIGO staat voor effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding voor jongeren, volwassenen en ouderen in de domeinen jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Samen met onze dochterorganisaties Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, en in samenwerking met externe partners, streven we ernaar om mensen te helpen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid. Onze focus ligt op vroegtijdige interventie om te voorkomen dat mensen zwaardere zorg nodig hebben. Door innovatie en samenwerking vervullen we onze maatschappelijke missie en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.


Jouw Rol als Functioneel Applicatiebeheerder

In de rol van Functioneel Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze applicaties, waaronder Pluriform, CARE4, OWS en AFAS. Als je ervaring hebt met een of meer van deze applicaties, heb je een streepje voor. Je speelt een leidende rol bij nieuwe digitale initiatieven, streeft naar procesoptimalisatie en deelt je kennis graag. Onze organisatie is dynamisch en volop in ontwikkeling, wat betekent dat je regelmatig betrokken bent bij verschillende projecten.

Jouw standplaats is Nijmegen, maar je zult ook in de regio Zetten, Deurne, Nijmegen en Venray werken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om in overleg vanuit huis te werken!


Jouw Team

Je gaat werken in het zelforganiserende team van functioneel beheerders, bestaande uit ongeveer 14 collega's, dat onderdeel is van de VIGO groep ICT afdeling. Het team is verdeeld tussen client-gerelateerde en niet-client-gerelateerde applicaties. Je werkt nauw samen met je eigen team, maar ook met andere afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk, waaronder de medewerkers van HR, Businessontwikkeling, innovatie en de financiële administratie.

Dit vragen we van jou

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Applicatiebeheerder bij VIGO

Je verzamelt wensen uit het werkveld, vertaalt ze naar passende oplossingen binnen ons applicatielandschap, beoordeelt hun haalbaarheid en adviseert de organisatie over de beste aanpak en oplossingsrichting. Als dit resulteert in nieuwe digitale applicaties, zorg jij ervoor dat gebruikers, projectleiders, analisten, testers en ontwikkelaars de implementatie ervan kunnen uitvoeren. Naast je functie als Functioneel Applicatiebeheerder ben je betrokken bij strategische initiatieven om onze organisatie toekomstbestendig te maken.


Wat Bieden We Jou?

Naast goede koffie, een informele werksfeer en gezellige collega's, bieden we een functie waarin je van groot belang kunt zijn en het verschil kunt maken. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. We bieden een marktconforme beloning volgens de CAO GGZ (FWG 50: €3004 - €3981) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er momenteel gesprekken in vergevorderd stadium over salarisverhoging ( vraag hiernaar in je sollicitatiegesprek ).Functie:functioneel applicatiebeheerder
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3004 – 3981
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Functioneel Applicatiebeheerder Leapfrog 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures