Vacature Fietstechnicus

Fietstechnicus in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Fietstechnicus in Nijmegen

Fietsen gratis gemonteerd & bezorgd Gratis bezorging v.a. €50,-

FIETSTECHNICUS CUBE STORE NIJMEGEN

16 oktober 2023

Kom de werkplaats van CUBE Store Nijmegen versterken!

Ben jij een gepassioneerde én ervaren fietstechnicus met oog voor detail en een liefde voor CUBE-fietsen? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team en klanten helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor hun avonturen? Dan zijn we op zoek naar jou!

CUBE Store Nijmegen is dé plek waar fietsliefhebbers samenkomen om de nieuwste CUBE-fietsen en accessoires te ontdekken. Als exclusieve dealer van CUBE, bieden we onze klanten de beste service en een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige fietsen voor verschillende disciplines, van mountainbiken tot elektrische fietsen.

Een basiskennis van fietsen en e-bikes is een vereiste. En met de juiste instelling (zelfstudie, leergierigheid) op de werkvloervloer en als je affiniteit hebt met fietsen, helpen we je graag naar het hoge niveau van onze werkplaats. Je zal aan de slag gaan in de werkplaats in onze CUBE Store Nijmegen . Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opbouwen van fietsen, afmonteren en klaar maken voor gebruik. Maar ook het uitvoeren van reparaties en onderhoud werkzaamheden.


Dus houd jij van:

  • Iedere dag genieten van je hobby en werk?
  • Het uitvoeren van reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden?
  • De technische kennis van verschillende type fietsen?
  • Fietsen opbouwen, afmonteren en klaar maken voor gebruik?
  • Werken in het leukste team van Nederland?
  • Het streven naar kwaliteit?

Dan wil dit winnende team jou graag bij de club! Solliciteer dan nu naar deze fulltime functie met:

Een uitdagende en afwisselende functie. Een hecht en enthousiast team om mee samen te werken. Aantrekkelijke personeelskorting op jouw favoriete CUBE producten. De mogelijkheid om als eerste nieuwe CUBE-modellen uit te proberen. Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime contract) Pensioenregeling
Functie: fietstechnicus Startdatum: 15-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Fietstechnicus Cube Store 15-10-2023


Functie:fietstechnicus
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Fietstechnicus Cube Store 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures