Vacature Facility Coordinator (Noviotech Campus) Nijmegen

Facility Coordinator (Noviotech Campus) Nijmegen in Nijmegen

Het weekend is alweer achter de rug en je voelt je vol energie om er weer een mooie werkweek van te maken. Je loopt opgewekt het kantoor binnen, waar bijna het overleg start met je team van Facility Coordinatoren uit het hele land. Ondanks dat je collega's verspreid werken over verschillende locaties, houden jullie regelmatig contact. Een echt gevoel van verbondenheid en samenwerking. En dat voelt goed!

De campus waar jij werkt, is werkelijk een inspirerende omgeving. De Noviotech Campus is gevestigd op een voormalig gedeelte van het NXP-terrein in Nijmegen, op het bedrijventerrein Winkelsteeg. Hier is alles voorhanden, een ware hotspot waar ondernemers en innovators in Health en High Tech samenkomen.

Jij hebt een belangrijke rol als verantwoordelijke voor diverse gebouwen van Kadans. Jouw taak is ervoor te zorgen dat de ruimtes in deze gebouwen zonder problemen kunnen worden gebruikt. In deze dynamische functie kom je nooit tekort aan afwisseling. In totaal zijn er meer dan 75 organisaties actief, die zich richten op diverse sectoren: van medische technologie en halfgeleiders tot digitale gezondheid, chipintegratie, farmaceutica en radiofrequentie-ontwikkeling. Dagelijks sta je in contact met diverse mensen, velen daarvan op de campus zelf. Ze waarderen je inzet enorm, want dankzij jou kunnen zij ongestoord hun werk verrichten.

Ben jij iemand die graag initiatief neemt, samenwerkt en een duurzame relatie met onze huurders wil opbouwen? Ben je oplossings- en klantgericht? En vind je het leuk om op een proactieve manier in contact te staan met huurders en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Als Facility Coordinator groei jij mee met ons innovatieve bedrijf: Kadans Science Partner. En juist vanwege die groei zijn wij op zoek naar een proactieve Facility Coordinator voor onze locatie Nijmegen. Je bent verantwoordelijk voor 4 panden in Nijmegen. Je voelt je helemaal thuis in deze innovatieve omgeving en geniet van alle verschillende mensen die je dagelijks tegenkomt. Je houdt van organiseren en bent graag op de hoogte van alles wat er gebeurt in de gebouwen die jij beheert. Wat zeg je als vrienden vragen wat je nou precies doet? Dan vertel je met trots dat er in het gebouw waar jij Facility Coordinator bent, onderzoek wordt gedaan naar innovatie in Health en High Tech. En dat er alle ruimte is om te testen. Jij maakt het mogelijk dat dit belangrijke werk zonder problemen wordt uitgevoerd. Een verantwoordelijkheid die je trots maakt.

Over de functie

 • Als Facility Coordinator zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen in het gebouw tevreden is. Het gebouw is – mede dankzij jou – niet alleen een hele mooie, maar ook een veilige plek om te werken. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor huurders en leveranciers van onze gebouwen in Nijmegen.
 • Je vormt samen met de Commercieel, Hospitality Employee en Technical Manager het accountteam. Naast je collega’s heb je veel contact met externe partijen zoals de receptie, catering, schoonmaak en groenvoorziening. Bij een van de locaties is de receptie en catering gecombineerd en ga je ook over de commerciële vergaderfaciliteiten. Meldingen van huurders verwerk je, los je op en leg je administratief vast. Dat gaat van het inplannen van onderhoud en vragen over de inrichting tot nieuwe beplanting. Je vraagt offertes op, onderbouwt je keuzes en regelt het. Niet alles ligt vast, dus je hebt de vrijheid om keuzes te maken. Sterker nog: eigen initiatief wordt erg gewaardeerd.
 • Het team van Facility Coordinatoren heeft regelmatig werkoverleggen. Tijdens deze werkoverleggen bespreken we initiatieven om de service te verbeteren en komen voorbeelden uit de praktijk aan bod. Naast deze overleggen met collega’s heb je ook meetings met bijvoorbeeld de schoonmaak en cateraar. Hierin bespreek je de voortgang en planning voor de komende tijd. Ook de jaarplanning van het onderhoud is een verantwoordelijkheid van jou als Facility Coordinator. Deze stem je tijdig af met de huurder, zodat ook zij daar rekening mee kunnen houden.
 • Als Facility Coordinator ben jij verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige dienstverlening waardoor je de huurder ontzorgt, je hebt hierbij de planning goed op orde en werkt alvast vooruit om dit zo te houden.
 • Je bent iemand die als sparringpartner met onze huurders schakelt en tijdig voorziet in oplossingen.
 • Daarnaast voel je je vrij om verbeteringen door te voeren. Wat gaat er goed en wat kan nog beter? Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen om de huurders nog verder te kunnen helpen.
 • Vanzelfsprekend hou je contact met de huurders met als doel de dienstverlening en de klanttevredenheid op het gewenste niveau te houden. Op deze manier bouw je de samenwerking met de huurders van Kadans verder uit.

Waar ga je werken?

Kadans Science Partner richt zich op het samenbrengen van mensen om oplossingen te vinden voor ’s werelds grootste uitdagingen.

Door heel Europa hebben we een netwerk opgebouwd van huurders, partnerorganisaties en innovatieve denkers, actief in Life Sciences & Health, Food, Energy & Digital Economy. Allemaal vastbesloten om oplossingen te vinden voor de wereldwijde uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan. Allemaal vastbesloten om een verschil te maken.

Daarom investeren, ontwikkelen en exploiteren we specialised assets om science clusters in heel Europa te versterken. Dit zijn niet zomaar standaard werkruimtes. We creëren omgevingen waarin wetenschappelijke organisaties kunnen excelleren. Specialised assets die zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven en die toekomstige groei ondersteunen.

Binnen elk specialised asset en science cluster vind je organisaties van alle groottes, die bedrijven kunnen helpen bij bedrijfsgroei of naar behoefte kunnen ondersteunen. Of je als bedrijf nu toegang nodig hebt tot talent, onderzoek of kapitaal, Kadans kan je in contact brengen met de juiste mensen in de juiste organisatie.

Wat vragen we van jou?

 • Ben jij iemand die graag professioneel en klantgericht werkt, met oog voor resultaten?
 • Heb je eerder gewerkt als Facility Coordinator of heb je ervaring in facilitair werk? Dat zou geweldig zijn!
 • Heb jij een Hbo werk- en denkniveau?
 • Vind je het fijn om dingen te organiseren en te beslissen wat het belangrijkst is? En ben je zelf iemand die graag problemen aanpakt en flexibel is?
 • Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels?

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Bij Kadans Science Partner bieden we jou een boeiende baan als Facility Coordinator met een voltijds dienstverband.
 • Je kunt rekenen op een bruto maandsalaris tussen de € 2500,- en € 3000,-
 • Binnen ons bedrijf werk je in een dynamische en internationale omgeving, waarin je de kans krijgt om samen te werken met enthousiaste en energieke collega's.
 • Als Facility Coordinator kun je bij ons rekenen op veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We geloven in jouw potentieel en geven je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.
 • Kortom, bij Kadans Science Partner bieden we jou niet alleen een baan, maar ook een platform voor jouw professionele groei en succes.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!
1.    Klik op ‘reageer direct’.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Hilda Jorritsma (Recruiter bij Kadans Science Partner) op telefoonnummer +31 6 11471129.Functie:Facilitair coördinator Noviotech Campus
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Facility Coordinator (Noviotech Campus) Nijmegen Kadans Science Partner 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures