Vacature Faam

Faam in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Faam in Nijmegen

Werken bij KlokGroep

Dat we een familiebedrijf zijn met meer dan 100 jaar ervaring, geeft niet alleen aan dat we betrokken zijn en ons verantwoordelijk voelen voor onze collega's en de wereld om ons heen. Het zegt ook dat we als organisatie tegen een stootje kunnen. Niet alleen in goede tijden, maar ook als de economie er wat minder rooskleurig uitziet. Als medewerker geeft je dat zekerheid en een veilig gevoel.

Van de Klok bestaat uit verschillende divisies met hun eigen specialisme. Het gehele ontwikkel- en realisatietraject van initiatiefase tot en met vastgoedbeheer wordt samen met co-makers verzorgd.

Novaform is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen, maar verzorgt ook de (gebieds)ontwikkeling op uitbreidingslocaties. Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf en Poznan (Polen).

Heilijgers ontwikkelt, realiseert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen, appartementen, zorg- en bedrijfshuisvesting. Ze minimaliseren daarbij bouwrisico's en maximaliseren klanttevredenheid.

Ontwikkelen, bouwen en opleveren: dat gebeurt bij op eigen, unieke wijze. Met herkenbare kwaliteit en maatschappelijke relevantie. Ze realiseren vastgoed naar de wensen en tevredenheid van kopers.


eigen naam en faam

KlokGroep bestaat uit vier dochterondernemingen die actief zijn als ontwikkelaar en bouwer in de vastgoedsector: Van de Klok, Novaform, Heilijgers en .

De totale organisatie bestaat uit zo'n 530 medewerkers. Op ons kantoor in Nijmegen zijn ongeveer 40 collega's werkzaam voor de holding (KlokGroep) op overkoepelende afdelingen als Finance (administratie & control), Marketing & Communicatie, Mens & Organisatie (HR), Legal (juridische zaken) en ICT.


verbindende moeder

Doordat we in bijna alle regio's in Nederland actief zijn, kennen we de markt goed en weten we waar mogelijkheden liggen. Novaform heeft daarbij ook vestigingen in Duitsland (Düsseldorf) en Polen (Poznan).
Samen gaan we uitdagingen aan en geven we invulling aan grote huisvestingsvraagstukken. Vanuit een sterke financiële basis, met slagkracht en met oog voor mens en milieu. Moederbedrijf KlokGroep is hierbij de verbindende schakel tussen de vier dochterondernemingen. Ook als het gaat om zaken als stikstofreductie, energietransitie en duurzame bedrijfsvoering.


de Klok rond

We vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Daarom hebben we bij KlokGroep de 'mens-zaken' goed geregeld en krijg je veel vrijheid om je werk zo in te richten dat het past bij jou.

Om met energie zo goed en productief mogelijk te kunnen samenwerken, hebben we het programma 'Fit de Klok rond' in het leven geroepen. Daarin stimuleren we onze mensen het hele jaar door om gezond te eten, te bewegen en veilig te werken. Zo kun je bijvoorbeeld fietsend werken op een desk-bike of aan een zit/sta-bureau. Iedere dag wordt er vers fruit aangeboden op kantoor. Naast de vaste hardloopgroepjes en wielerteams die er op uit trekken, zijn er regelmatig sportieve activiteiten en evenementen waar je aan mee kunt doen. En er worden workshops en trainingen georganiseerd om extra aandacht te schenken aan de geestelijke gezondheid.

Er zijn ook andere momenten waar je jouw collega's op een heel andere manier leert kennen. Behalve de vrijdagmiddagborrel en de jaarlijkse bouwvakbarbecue organiseren we ook uitjes met de personeelsvereniging, het kerstfeest en een sinterklaasmiddag.


rood, zwart en groen

Sinds 2019 is KlokGroep de trotse hoofdsponsor van N.E.C. Ook komende jaren zal onze naam nog op het shirt van de Nijmeegse eredivisionist prijken. De ambitie en maatschappelijke betrokkenheid van N.E.C. past bij KlokGroep. We trekken hierin samen 'ten strijde'.

Ook onze medewerkers maken gebruik van de voordelen die het hoofdsponsorschap biedt. Naast kortingen, verloten we iedere thuiswedstrijd tribunekaarten en kun je zakelijke relaties meenemen naar onze skybox. Zo zijn er meer voordelen die je niet in je arbeidsvoorwaarden terugvindt, maar het wel extra leuk maken om bij KlokGroep te werken. Ook als je van boven de Waal komt.

Kantoor KlokGroep
Nijmegen

Kantoor KlokGroep


Functie: faam Startdatum: 14-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:faam
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Faam KlokGroep 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures