Vacature Ergotherapeut

Ergotherapeut in Nijmegen

Sint Maartenskliniek

Ergotherapeut

Nijmegen € 3.270 - € 4.611 per maand Revalidatie Zorgondersteuning

Vacaturedetails Solliciteren

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese, een dwarslaesie of opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

Vanwege zwangerschapswaarneming zijn we op zoek naar een:


Ergotherapeut

Unit neurorevalidatie


24 - 32 uur per week tot 1 oktober 2024


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.


Jouw afdeling

De unit Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat uit onder andere: verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De unit Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerose (MS), Cerebrale Parese (CP) en Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. De afdeling bevindt zich in een modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.


Jouw functie

In de functie van ergotherapeut maak je deel uit van de unit neurorevalidatie. Je bent onderdeel van het interdisciplinaire behandelteam. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren diagnostiek, behandelen en begeleiden van patiënten met beperkingen als gevolg van voornamelijk neurologische problematiek. Ook geef je adviezen over voorzieningen.


Vereisten

Wat neem je mee?

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en stressbestendige ergotherapeut met een interdisciplinaire visie. Je bent in het bezit van een diploma ergotherapie. Je hebt relevante ervaring met diagnosticeren en behandelen van volwassenen met neurologische stoornissen. Wij zoeken iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Gerichte na -en bijscholing op het gebied van neurorevalidatie en/of arm hand is een pré.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie voor de duur van een zwangerschapsvervanging van 1 januari 2024 tot 1 oktober 2024 en een salaris van minimaal €3.270,- en maximaal €4.611,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

De werkdagen zijn bij voorkeur dinsdag, donderdag en vrijdag. Overleg hierover is mogelijk.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace , hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met . Zij is bereikbaar via en [email protected]


Gebruik dan vóór 30 november 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!
Functie:ergotherapeut
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3270 – 4611
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Ergotherapeut Sint Maartenskliniek 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures