Vacature Enthousiaste Publieksbegeleiders

Enthousiaste Publieksbegeleiders in Nijmegen

vrijwilligers

Voor het Wintertuinfestival zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons vaste team komen ondersteunen. We zoeken enthousiaste publieksbegeleiders voor de backstageprogramma's, bedreven boekverkopers, gastvrije beheerders van de artiestenfoyer en sterke krachten die helpen met het op- en afbouwen.

De tijden waarop je ons komt ondersteunen variëren per functie. Grofweg kun je rekening houden met een dienst van 14:00 uur tot 22:00 uur.
Uiteraard verzorgen we je goed tijdens het festival en heb je op rustige momenten de kans om de programma's te bekijken. Eindigt je dienst voor het begin van de festivalavond of begin je na afloop? Dan heb je uiteraard toegang tot het volledige programma.Functie:publieksbegeleider
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Enthousiaste Publieksbegeleiders Stichting De Wintertuin 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures