Vacature Enthousiaste, Betrokken en Innovatieve Docent

Enthousiaste, Betrokken en Innovatieve Docent in Ubbergen

Algemene beschrijving school

Notre Dame is een kleinschalige innovatieve leergemeenschap. Een bijzondere havo midden in een prachtige natuurlijke omgeving in Ubbergen. De school huist in een mooi gebouw dat een warme, natuurlijke en lichte uitstraling heeft. Onze werkwijze is vergaand gepersonaliseerd. Met ingang van schooljaar 2021-2022 is Eigenwijs Leren in alle leerjaren ingevoerd. Met 600 leerlingen hebben we de mogelijkheid om onze idealen te realiseren: eigentijds, gepersonaliseerd en inclusief onderwijs in een veilig, creatief en uitdagend leef- en leerklimaat met korte lijnen waarbij iedereen elkaar kent. Alle leerlingen krijgen hier veel aandacht en ruimte voor hun ontwikkeling op persoonlijk, kunstzinnig en sociaal gebied. We willen dat onze leerlingen zich gelukkig voelen op school omdat we denken dat dat samen met een goede leeromgeving de beste basis vormt voor persoonlijke groei in alle opzichten. Onze leraren/medewerkers zijn de belangrijkste factor in de leeromgeving. Voor al onze medewerkers streven we ook naar ontwikkelruimte, persoonlijke groei en geluk.

Informatie over de vacature(s)

We zoeken een enthousiaste, betrokken en innovatieve docent, die onze visie op leren onderschrijft en vanuit positieve verwachtingen van leerlingen handelt. Het betreft een tijdelijke aanstelling vanwege vervanging van een zieke collega. Inschaling vindt plaats in overleg. Onze nieuwe collega Engels geeft les in de onderbouw en gaat deel uitmaken van een fijne sectie waarin goed samengewerkt wordt. Collega's zullen klaar staan om je goed op weg te helpen en zijn altijd bereikbaar voor vragen en hulp. Je geeft in ieder geval de instructielessen Engels (lessen van 45 minuten waarin je uitleg geeft) en waar mogelijk ook workshops voor verdieping en verbreding op dit vakgebied. Verder staan we open voor jouw wensen en mogelijkheden, ook qua grootte van de aanstelling. Zo is het bijvoorbeeld bespreekbaar dat je leerlingen begeleidt op leerpleinen, leerlingen gaat coachen of samen met leerlingen uit leerjaar 3 de dag start.

We verwachten van al onze docenten dat ze niet alleen een goede vakdocent zijn, maar daarnaast ook een goede algemeen docent - waarbij je leerlingen begeleidt en ondersteunt buiten je eigen vakgebied. Verder verwachten we van al onze medewerkers dat ze onze visie onderschrijven en daarnaar handelen.

- fijne leerlingen en prettige collega's, een mooi schoolgebouw en een prachtige natuurlijke werkomgeving

- voor starters (of bijna afgestudeerden) een uitgebreid inductie-programma en warme leer/werkomgeving, waarin je jezelf mag zijn maar ook geholpen wordt om je competenties verder te ontwikkelen en uit te zoeken waar je blij van wordt.

- veel mogelijkheden om bij te dragen aan de ontwikkeling van leerlingen, het onderwijs en de school als geheel

- oog en oor voor jouw kwaliteiten en ideeën

- een fijne sfeer op een kleinschalige school waar iedereen elkaar kent en helpt

- goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder veel vakantiedagen, een ruim persoonlijk budget (onder andere in te zetten voor snipperdagen), een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en ruime mogelijkheden voor professionalisering en ontwikkeling.

Procedure werving

• Sollicitaties met motivatie en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 13 november per email () of rechtstreeks via Meesterbaan. Wanneer wij een passende kandidaat hebben gevonden, is het mogelijk dat we de vacature eerder sluiten.

• Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek ontvangen hierover telefonisch bericht uiterlijk op dinsdag 14 november. We maken dan samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek. Voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure kun je mailen naar: . Voor inhoudelijke vragen kun je een belafspraak maken door te mailen naar:Functie:innovatieve docent
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Enthousiaste, Betrokken en Innovatieve Docent Notre Dame Des Anges Havo 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures