Vacature Dwarslaesie Verpleegkundige

Dwarslaesie Verpleegkundige in Nijmegen

Sint Maartenskliniek

Dwarslaesie verpleegkundige

Nijmegen € 2.682 - € 3.642 per maand Revalidatie Campagne, Verpleegkundige

Vacaturedetails Solliciteren


Ben jij die gepassioneerde verpleegkundige die in een gedreven interdisciplinair team een actieve bijdrage levert aan de revalidatie van onze revalidanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zijn per direct op zoek naar:

Verpleegkundigen Dwarslaesie

voor 28-32 uur per week op de verpleegafdeling Dwarslaesie te Nijmegen. FWG 45, max. € 3.824,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband (36 uur per week).

Wij nodigen je uit: Beweeg met ons mee!


Bewegingsvrijheid is zo vanzelfsprekend. Tot je die ineens kwijt bent. Gelukkig kunnen we veel bij de Sint Maartenskliniek. We zijn de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. Wij leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Vereisten

Ben jij in het bezit van het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (Mbo) of 5 (Hbo) en in bezit van BIG-registratie? Dan nodigen we je van harte uit om meteen op 'solliciteren' te klikken. Ga dan naar onze speciale pagina speciale pagina Hier vind je verhalen, foto's en de video van je toekomstige collega's over het werken op de verpleegafdeling Dwarslaesie! We bellen je sowieso snel terug!


We hebben je zoveel te vertellen. Je bent welkom! Tot zo.


Nijmegen

€ 2.682 - € 3.642 per maandFunctie:dwarslaesie verpleegkundig
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2682 – 3642
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Dwarslaesie Verpleegkundige Sint Maartenskliniek 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures