Vacature Doktersassistent Huisartsenpraktijk

Doktersassistent Huisartsenpraktijk in Nijmegen

Doktersassistent Huisartsenpraktijk Hypericon

  • Geplaatst op 24 jan. 2024
  • GNK wachttijd
  • Vaste dienstverband

Voor onze huisartsenpraktijk zijn we op zoek naar een geneeskundestudent om ons team van doktersassistenten te komen versterken.

Hypericon is een dynamische stadspraktijk in Nijmegen Oost met zo'n 3300 patiënten. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 1 huisarts-in-opleiding, 1 waarnemend huisarts, 5 assistentes, 2 POH-S en 2 POH-GGZ. Binnen onze praktijk vinden wij goede medische zorg, persoonlijke aandacht voor de patiënt en klantvriendelijkheid belangrijk. We bieden jou een prettige, open werkomgeving waar jij veel kunt leren. Je doet ruime werkervaring op met triageren en allerlei medisch/technische handelingen zoals oa cerumen lavage, hechtingen verwijderen, zwachtelen, injecteren en administratieve werkzaamheden.

We zoeken een student met een (bijna) behaalde Bachelor diploma Geneeskunde met een ruime wachttijd die flexibel beschikbaar is.
Interesse?Functie:doktersassistentes huisartsenpraktijk
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Doktersassistent Huisartsenpraktijk Mfvn 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures