Vacature Docent Peuterdans

Docent Peuterdans in Nijmegen

Docent peuterdans

De Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een professionele en sprankelende culturele organisatie met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg heeft haar thuisbasis midden in het centrum van Nijmegen maar is in én voor de hele stad actief. Wij geloven dat kunst en cultuur een onlosmakelijk onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling van mensen is, en vinden dat iedereen de kans moet krijgen om daarmee in aanraking te komen. We richten ons met nadruk op publiek in de meest diverse zin van het woord: de Lindenberg is er voor iedereen. Om dat te bereiken zijn wij actief in het onderwijs en in de vrije tijd. We bieden cultuureducatie op scholen, cursussen in de kunst voor alle leeftijden en niveaus en zijn een podium voor theater-, muziek- en cabaretvoorstellingen en exposities. Daarnaast zijn we actief op plekken waar kunst en cultuur kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen.

Bij de Lindenberg geven ruim 130 docenten les in muziek, beeldende kunst & technologie, dans, theater en schrijven aan kinderen, jongeren en volwassenen. Onze cursussen in de vrije tijd variëren in lengte van één dag tot een half of heel jaar en in niveau van beginner tot gevorderd en alles daar tussenin. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Docent peuterdans

Op vrijdagochtend, 2 uur per week in Nijmegen

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent voor onze cursussen Peuterdans. Deze lessen staan gepland op vrijdagochtend. Vooralsnog gaat het om twee cursussen (45 min per les), bij voldoende animo kunnen dit er meer worden.

Taken:

 • Het voorbereiden en geven van de cursus
 • Het begeleiden van de cursisten alsmede het motiveren en stimuleren
 • Actieve deelname aan open dagen, vergaderingen en de voorstellingen alsmede onderling overleg met het docententeam;
 • Het bijhouden van ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied

Wij zoeken:

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO (Dans)opleiding.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het lesgeven aan jonge kinderen
 • Je hebt een flexibele en ondernemende houding
 • Goede didactische vaardigheden en betrokkenheid bij leden/ouders en de dansstudio
 • Je bent een enthousiaste en creatieve collega met teamgeest
 • Je bent woonachtig in de regio binnen een straal van 20 km


Functie:docent
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Docent Peuterdans Lindenberg 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures