Vacature Coördinator

Coördinator in Nijmegen

Margriet Bosma, coördinator van het klantenproces, is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Nijmegen uitgeroepen tot Nijmegenaar van het jaar. De prijs werd namens haar in ontvangst genomen door omdat Margriet vanwege long COVID zelf niet aanwezig kon zijn.


Margriet werkt sinds 2014 als coördinator bij de Voedselbank Nijmegen en Overbetuwe. Ze regelt alles op het gebied van de uitgifte aan klanten. Zien hoe zij dit doet? Bekijk dit filmpje van de gemeente Nijmegen: Filmpje Margriet en vrijwilligers

Met enthousiasme en een warm hart stuurt zij haar mensen aan. Met deze titel worden alle vrijwilligers van de Voedselbank Nijmegen en Overbetuwe geëerd en bedankt voor hun inzet. Margriet reageert dan ook: "We doen het samen. De prijs is voor allen".

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen


0

Bank: NL61RABO

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144
B 6534 AR Nijmegen

0
Bank: NL61RABOFunctie:coördinator
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Coördinator Stichting Voedselbank Nijmegen 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures