Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Nijmegen

Werken bij een innovatief bedrijf? Dit is jouw kans! Ben jij klaar voor een uitdagende toekomst? Pak het moment en word Commercieel Medewerker Binnendienst in omgeving Nijmegen. Jij komt terecht in een hecht én betrokken team. Met een prettige werksfeer knallen jullie dag in en uit. Wat jij hier voor mag verwachten? Dat is natuurlijk een goed salaris (€2.880,00 - €3.500,00), een pensioenvoorziening (60% door jouw werkgever) én nog veel meer (waaronder aantrekkelijke voorwaardes)… Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!


De buitendienst ontzorgen en de volledige verantwoordelijkheid dragen over het beheer van de onderhoudscontracten, daar loop jij warm voor! Gelukkig maar, want bij ons kun je rekenen op een veelzijdige baan. Ben jij er klaar voor? Het team van de binnendienst kan niet wachten op jouw komst en kijkt uit naar jouw ondersteuning. 


Als commercieel medewerker binnendienst houd jij je bezig met:

  •  Je stelt offertes op voor service- en onderhoudscontracten en zorgt voor de juiste opvolging richting onze zakelijke klanten
  •  Je beheert de onderhoudscontracten en bewaakt het proces
  •  Je beantwoordt alle (technische) vragen van zowel klanten als de servicemonteurs
  •  Je zorgt ervoor dat alles netjes correct wordt vastgelegd
  •  Je denkt graag mee in verbeteringen van processen of andere oplossingen die ons bedrijf naar een hoger niveau toe tillen. 


Waar kom jij te werken?

Je komt te werken bij een gerenomeerd en vooraanstaand bedrijf in de gevelbekleding en warmteregulering. En dit is niet zomaar een bedrijf! Dit familiebedrijf is al meer dan 50 jaar actief in deze branche. Informaliteit, flexibiliteit en professionaliteit staan centraal binnen dit bedrijf. Met een no-nonsense mentaliteit gaan ze hier aan de slag, en van doorpakken weten ze ook! Maar natuurlijk niet zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, want dat staat naast authenticiteit voorop. Klaar voor een uitdagende toekomst met een betrokken en hecht team? Wij heten je van harte welkom! Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Commercieel medewerker binnendienst FYGI 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures