Vacature Commercieel Accountmanager

Commercieel Accountmanager in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Commercieel Accountmanager in Nijmegen

Commercieel Accountmanager

Als commercieel accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten van verkoopactiviteiten gericht op de Nederlandse horecamarkt. Door middel van eigen acquisitie weet jij de horecaondernemer enthousiast te maken en plan je je eigen afspraken. Hoe meer afspraken je maakt, hoe meer jij onderweg bent. Jij helpt heel Nederland aan warme billen: van deal tot de eerste blije gezichten op het terras!

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar sales ervaring;
  • Je bent zelfstandig, houdt van competitie en houdt niet van verliezen;
  • Je bent praktisch ingesteld en laat de kaas niet van je tosti eten;
  • Je weet wat je wil en kan dat ook goed over de 'bühne' brengen;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Sit & Heat en wij gaan de wereld een beetje mooier maken. Dit doen wij met onze energiezuinige manier van verwarmen, overal waar we maar kunnen. In het stadion, in de horeca maar ook bij jou op je balkon of in je tuin. Sit & Heat is niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens goed voor het milieu en de portemonnee. En dat alles doen we met een leuk team met enthousiaste, niet tegen hun verlies kunnende collega's. Wil jij ons meehelpen?

Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen


Functie: commercieel accountmanager Startdatum: 04-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:commercieel accountmanager
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Commercieel Accountmanager Sit & Heat 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures