Vacature Combichauffeur

Combichauffeur in Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur en lijkt jou het leuk om te werken bij een agrarisch bedrijf?Voor een fijn bedrijf in de omgeving van Milsbeek is Wolfram Chain op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur CE!Als jij gaat werken bij dit mooie bedrijf ben jij degene die de grondstoffen ophaalt zodat de productie kan draaien! Jij gaat met jouw combi vrachtwagen in de buurt en over de grens in Duitsland mest ophalen bij maneges. Doordat dit klusje jouw wagen wel wat vuil maakt, spuit je deze op de zaak 2 keer per dag af!

Functie-eisen

Wat breng je hiervoor mee?

  • Een geldig CE rijbewijs, bestuurderskaart en code 95*;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring met het rijden in een combi.
*Ben jij niet (meer) in het bezit van jouw code 95? Geen zorgen! Via Wolfram Chain kun je deze behalen. Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg jij van ons?

  • Een hele fijne werkplek met leuke collega's!;
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de TLN;
  • Jouw eigen Wolfram Chain contactpersoon voor al jouw vragen en opmerkingen tot jij een contract tekent bij de opdrachtgever.
Werktijden: Jouw werkdag start rond de klok van 06:00 en je bent terug op de zaak rond een uur of 18:00. Dit doe je van maandag tot en met vrijdag.

Functie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Combichauffeur Wolfram Chain 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures