Vacature Buyer Boeken

Buyer Boeken in Oosterhout Gld

Buyer Boeken Van de eerste inkooppagina tot de grandioze finale, jij hebt de regie.

Opleidingsniveau

Hoe transformeer jij onze boekenafdeling tot klantenmagneet?

Met een assortiment van 2.170,836 romans, 442,300 kinderboeken, 488,776 inspirerende titels en 588 must-haves voor elke aspirant chauffeur of schipper, is bol.com dé literaire hotspot. Maar waar liggen onze onontdekte parels? Welke schrijvers kunnen de harten van young adult dystopian fiction liefhebbers sneller laten kloppen? Hoe boosten we de sales in het management- of schoolboekensegment? Jij staat centraal in het intensiveren van relaties met uitgevers en het aangaan van lucratieve samenwerkingen.

Jouw Rol in de Boeken Spotlight bij bol.com

Als Buyer Boeken duik je in het hart van bol.com's legacy; onze oorsprong ligt immers bij boeken. Je zorgt voor een dynamisch assortiment dat blijft innoveren. Onze boekenwinkel mag dan volwassen zijn, de kansen zijn eindeloos. Je werkt nauw samen met zowel uitgeverijen als met het Centraal Boekhuis, waarbij je strategisch zorgt voor de beste deals en altijd beschikbaarheid van topboeken. Jouw onderhandelingsstijl? Krachtig op inhoud, maar met oog voor de relatie.

Voor deze rol zoeken we iemand met een sterk commercieel profiel en een visionaire blik. Je combineert je analytische vaardigheden met een pioniersgeest en bent een kei in stakeholdermanagement. Je bent ook de brug tussen inkoop, supply chain, en logistiek. En voor de echte durfals: het leiden van IT-innovaties behoort tot je domein, met schaalbaarheid als sleutelwoord.

 • Stuur op grootschalige omzetgroei en winstgevende marges.
 • Maak van onderhandelingen win-win situaties.
 • Zie en grijp commerciële kansen, vertaal ze naar verkoopboostende acties.
 • Optimaliseer inkoopstrategieën in samenwerking met het winkelteam en andere sleutelspelers.
 • Leid innovatieve projecten naar succes, waarbij je alle betrokkenen op één lijn krijgt.

Word de regisseur van ons boekenavontuur en zet jouw stempel op het volgende hoofdstuk van bol.com!

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Laat zien waarom niet

 • - Je naam is I.N. Koper Nee: Als je enkel focus legt op inkoop en andere cruciale gebieden zoals IT, supply chain, logistiek, marketing en merchandising aan je voorbij laat gaan. #InkoopIsNietHetHeleVerhaal
 • - Je leeft morgen weer Nee: Als je te veel in de 'morgen-mentaliteit' zit en dingen op hun beloop laat.
 • - Je bent geen waarmaker Nee: Als je blijft hangen in ambitieuze plannen zonder de vaardigheden en het vermogen om ze te realiseren.
 • + Passie voor Inkoop Ja: Als je je onderscheidt met ervaring in sourcing, inkoop, of category management.
 • + Onderhandelingsexpert Ja: Als je een commerciële drive combineert met bewezen onderhandelingsvaardigheden, en naadloos schakelt tussen motiveren en managen van verwachtingen.
 • + Strategische Visionair Ja: Als je strategisch denken in je DNA hebt en prioriteiten helder stelt.

Hier kom je terecht

Deze Buyer positie valt binnen Toys, Media & Books. Samen met je directe collega's, vanuit zowel sourcing als merchandising, plus onze Manager Sourcing sta je aan de basis van verdere groei van de 'oer-bol.com' winkel. Het team is ervaren en we verwachten dat je bijspringt waar en wanneer dat nodig is. En ja, dat is altijd wederzijds. Samenwerken zit in ons bloed, net als data-gedreven pionieren.

Als Buyer Boeken versnel je de groei van vier boekwinkels door de banden met leveranciers aan te trekken en kansrijke spelers te committeren. Los van inkopen, praat je mee over innovaties op sourcing, supply chain en logistiek gebied.

Wij creëren een omgeving waarin we de kracht van diversiteit benutten.

 • De cultuur en het kantoor

  Onze collega's werken keihard om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Maar dit doen we uiteraard wel in een inspirerende en creatieve omgeving met leuke activiteiten!

Wij wijzen je graag op het volgende:Functie:buyer
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Buyer Boeken bol.com 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures