Vacature Bezorger AH Online

Bezorger AH Online in Nijmegen

Zelfstandig werken en ondertussen ook sociaal contact!? Bij de functie van bezorger bij Albert Heijn Online kan het. Als bezorger ga je op pad met de bakwagen en maak je de klanten in de omgeving van Oosterhout (GLD) maar regelmatig ook in de rest van het land blij met hun bestellingen! Je zult de eerste 13 weken €16,54 per uur verdienen (22+) en inclusief vakantiegeld is dit wel €17,92 per uur! Klinkt dit als jouw ideale baan? Wordt dan deze week nog onze nieuwe bezorger!

*je gaat aan de slag op locatie Oosterhout, net boven Nijmegen. Daarnaast dien je beschikbaar te zijn voor (een deel van) de volgende diensten: maandagochtend- of avond, vrijdagochtend- of avond en zaterdagochtend- of avond.

Wat bieden wij jou
 • Startsalaris €16,54 p/u (22+)
 • Incl. vakantiegeld is dit €17,92 (22+)
 • Na 13 weken €18,49 (22+ incl vakantiegeld)
 • 2 shifts, ochtend + middag/avond
 • Reiskostenvergoeding €0,19/km en vakantiegeld 8%
 • Baan voor langere tijd!
Wie ben jij

Jij bent als bezorger natuurlijk een ster op de weg én aan de deur bij de klant. Verder:

 • Ben je minimaal 4 maanden in het bezit van rijbewijs B.
 • Spreek je de Nederlandse of goed Engels uitstekend
 • Kun je 2 zaterdagen in de maand werken
 • Ben je bereid om op andere locaties in het land te werken
Wat ga je doen

Je start de dag op het distributiecentrum, daar krijg je voordat je op pad gaat de lijst met adressen waar je voor die dag heen gaat. Gemiddeld lever je op zo'n 25 adressen per dag. In de bakwagen voer je de adressen in op het navigatiesysteem. Bij de klant aangenomen lever je de door hun bestelde boodschappen, neem je lege flessen of kratten in en handel je de betaling af. Gezellig even een praatje om een goede indruk achter te laten is natuurlijk helemaal aan jou besteed! En als jij ergens komt waar je wat trappen op moet omdat er bijvoorbeeld geen lift aanwezig is, zie jij dit als een lekkere work-out. Als je alle adressen hebt gehad, breng je de bakwagen weer terug en zit jouw dag er alweer op!

 • Bezorgen per bakwagen van AH
 • Klanten blij maken met hun bestelling
Waar ga je werken

Albert Heijn Online Oosterhout is altijd op zoek naar nieuwe bezorg toppers. Je bent als bezorger veel onderweg en komt zo in contact met verschillende mensen. Als bezorger kun je werken in twee verschillende diensten: de ochtenddienst tussen 06:00- 15:00 of de avonddienst tussen 13:00- 23:00 uur. Lekker te combineren met je studie of hobby's!

Sollicitatie

Wil jij snel aan de slag als bezorger? Mooi! Druk dan op de solliciteerknop en wij bellen je zo snel mogelijk! Je kunt ook op de volgende pagina na solliciteren zelf een belafspraak inplannen. Tot gauw!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Bezorger AH online, Bezorger
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Bezorger AH Online Tempo-Team 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures