Vacature Beveiligingsmonteur

Beveiligingsmonteur in Nijmegen

Beveiligingsmonteur

Nijmegen

De klant een veilig en vertrouwd gevoel geven door beveiligingsinstallaties te installeren. Of je nu thuis of op je werk bent, iedereen wil zich veilig voelen. Daar zorg jij voor als beveiligingsmonteur. Je installeert beveiligingssystemen bij grote en kleine projecten. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Nijmegen.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Jij wilt niet alleen de beveiligingsinstallaties goed installeren, jij gaat een stapje verder door de leerling-monteurs te coachen. Nieuwe collega's enthousiasmeer je graag voor dit mooie vak. En je zorgt natuurlijk dat jij elke klant achterlaat met een vertrouwd en veilig gevoel. Van beveiligingscamera's in een woonhuis, tot aan het beveiligen van een zonne-energiepark. Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundige beveiligingsmonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• installeren van bijvoorbeeld camera- en inbraaksystemen.
• informeren van de klant over de installaties bij de oplevering.
• coachen van hulp- en leerling-monteurs beveiliging.
• bijhouden van de uren en je bewaakt de werkbegroting.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrouwbaar, sociaal en leergierig. Jij zorgt dat elke klant tevreden is nadat het project is opgeleverd. Daarnaast beschik je als zorgvuldige beveiligingsmonteur over:

• minimaal een mbo 3-diploma elektrotechniek.
• Minimaal 2 jaar ervaring in elektrotechniek of beveiliging.
• VCA Basis en een MBV-diploma. Heb je deze nog niet? Dan kan je bij ons een cursus doen.
• rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Beveiligingsmonteur

Nijmegen MBO Beveiliging

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:beveiligingsmonteur
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Beveiligingsmonteur Hoppenbrouwers Techniek 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures