Vacature Betekenisvol logistiek werk

Betekenisvol logistiek werk in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Ondanks de omvang van dit bedrijf, staan teamwork en persoonlijke aandacht centraal. De oorsprong van dit succesvol logistiek bedrijf vond al bijna een eeuw geleden plaats. Vanaf dit moment is het altijd een familiebedrijf gebleven, waarbij oog en aandacht voor personeel tot de kernwaarden behoren. Hier ben je echt een gewaardeerd collega in plaats van een nummertje in het proces.

Dit familiebedrijf beschikt inmiddels over 16 locaties, meer dan 500 voertuigen, waarvan 60 dit jaar nieuw aangeschaft en ruim 1200 gemotiveerde collega’s. Er wordt volop geïnvesteerd in milieuvriendelijk en duurzaam transport. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Arnhem, Wijchen, Nijmegen, Ede, Oss en omgeving. Er is gratis parkeergelegenheid, bedrijfskleding, opleidingsmogelijkheden en vakantiegeld. 

Functieomschrijving

Voor een snelgroeiend en modern logistiek bedrijf in Nijmegen zijn wij opzoek naar allround logistiek personeel met ervaring op gebied van producten laden voor verzending, inventaris van magazijn beheren, apparatuur om pakketten te verwerken bedienen etc. Flexibiliteit, automatisering en kwaliteit staan centraal bij dit bedrijf. Veiligheid voor jezelf en collega's staan voorop, daarom is het belangrijk om ervaring te hebben met de veiligheidsvoorschriften. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende effectieve duurzame opslag- en transport methodes. Op deze wijze worden levensmiddelen zo vers en tegelijkertijd verantwoord mogelijk opgeslagen en vervoerd. Al deze activiteiten vinden plaats op ruim 25.000 m2 aan magazijncapaciteit en de ambitie is er om verder uit te breiden in de toekomst.

Functie-eisen

Jij beschikt over:

 • Allround logistieke kennis en ervaring;
 • Een hef- en reachtruck certificaat of je bent bereid om deze te behalen;
 • Kennis over veiligheidsvoorschriften;
 • Een VOG;
 • Computerervaring.
 • Fulltime beschikbaarheid (parttime is bespreekbaar) 
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige werksfeer met ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een veilige en moderne werkomgeving binnen een groeiende organisatie;
 • Werk met een gemotiveerd en enthousiast team, waarbij we voor elkaar klaar staan en van elkaar kunnen leren.


Functie:logistiek medewerker orderpicker
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Betekenisvol logistiek werk Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures