Vacature Basispsycholoog

Basispsycholoog in Nijmegen

Forta

Basispsycholoog

Nijmegen € 3.471 - € 5.230 per maand Dokter Bosman Nijmegen

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Voor ons Autisme Kenniscentrum in Nijmegen zijn we op zoek naar een basispsycholoog .

Heb jij affiniteit met autisme en werk je graag in een multidisciplinair team om samen het verschil te maken voor onze cliënten? Dan ben jij die leuke basispsycholoog die we gaan verwelkomen!


Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door jou en de behandelaars zelf. Spreekt dit je aan, dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou bij ons Autisme Kenniscentrum in Nijmegen! Hoewel bij alle cliënten (een vermoeden van) autisme speelt, is de doelgroep zeer gevarieerd en is ons behandelaanbod dan ook heel divers.


Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op het gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie of angst- en persoonlijkheidsproblematiek. Wij vinden het belangrijk om de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek over kwaliteit van leven bij ASS in de praktijk toe te passen. Het Autisme Kenniscentrum biedt enkelvoudige of meer complexe diagnostiek en biedt ook behandelmogelijkheden. Hierbij gaat het over het algemeen om kortdurende behandelingen, met als richtlijn, gemiddeld per behandeling vijftien gesprekken.


In Nijmegen hebben wij een fijn team met GZ-psychologen, orthopedagoog-generalist, psychiater en psychologen. We werken nauw, respectvol en niet te vergeten met veel plezier samen. Ook na werktijd is er tijd voor sociaal contact en ontspanning. Dit is ons team en we verwelkomen je dan ook graag om ons team uit te breiden met inzet van je kennis en gezelligheid.


Als basispsycholoog krijg je de kans om met deze diverse caseload aan de slag te gaan en je expertise verder te ontwikkelen. We geloven in een multidisciplinaire aanpak en hechten veel waarde aan teamwork. Samen streven we naar de beste zorg voor onze cliënten en staan we voor elkaar klaar. Je verricht samen met de regiebehandelaar intakes, je doet gezamenlijk diagnostisch onderzoek en biedt individuele behandeling aan. Naast je werkzaamheden binnen het team heb je ook contact met het gehele netwerk van de cliënt. Het bouwen van sterke samenwerkingsverbanden is van groot belang, zodat we gezamenlijk het welzijn van onze cliënten kunnen bevorderen. Binnen ons team neem je deel aan wekelijkse multidisciplinaire -en team overleggen, waarin we kennis en ervaringen delen om elkaar te versterken.


Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
  • Een LOGO-verklaring, of je komt in aanmerking voor de alternatieve LOGO verklaring;
  • Je bent voor 24 tot 36 uur per week beschikbaar, naar jouw wens in te vullen;
  • Affiniteit met autisme.

Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega's;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met . Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via en . Wij kijken uit naar jouw interesse!Functie:basispsycholoog
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3471 – 5230
Uren per week:35 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Basispsycholoog FortaGroep 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures